![]() |
Re: E46 - 320 ci CABRIO (2002)
Quote:
VINO CU MASINA TA CU ORICE SUSPENSIE AI P EA !!! SI EU PERSONAL IL SUN P BAIATUL CARE A CUMPARAT PISICA VERDE DE LA MINE SI VEDEM STABILITATE,DURITATE :D CINE STA MAI BINE :lol: eu stiu ca vrei sa ma intepi :poke: ca m-am luat de clientul tau fidel RRM !!!:D...dar..sincer NU E LOC :D !!! SI CREDE-MA E ULTIMUL POST LA CARE ITI RASPUND !!! "vai de mine ca folosesc aceeasi suspensie ca a lui haiu,kns,si toti cei care participa la etape KOE CU ARCURI TAIATE" :wave: :wave: :wave: VAI DE NOI !!! SANATATE :drunk: PAKE !!! |
Quote:
-Exact ce ziceam! Am vb cu HAI-ul destul de mult si stiu ce suspensii foloseste si cum le foloseste. Am zis ca da suspensiile sunt pt anumite aplicatii pe care cei enumerati mai sus le folosesc. Si da asa e, am zis altceva? :lol: -Tu nu ai masina sa compari cu ce am eu asa ca lasa comparatiile pt altii, ok? -Si o ma iau eu mereu de tine si de altii cand vad ca o ardeti aiurea, vorbiti de parca ati fi ingineri mecanici toti... Vino cu argumente clare nu cu vorbe si povesti de pe net! ON: Sunt foarte curios de 2 aspecte legate de set-up tau pt suspensie dar probabil o sa le clarificam dupa ce urci suspensia.. 1. ce amortizoare vei folosi, ce grad de duritate? 2. tinuta de drum pt un mers de 40 la ora :lol: (banuiesc ca nu o faci pt circuit) Numai bine! |
Quote:
CURBE LA 160 LA ORA:D...SI NU SE CLINTEA MASINA :D.. INALTIMEA PE DEDESUBT IN CEL MAI JOS LOC POSIBIL ERA DE 6 CM !!! AMORTIZOARELE ERAU SACHS PE FATA IAR PE SPATE KW GALBENE...ARCURILE ERAU H&R...SI CREDE-MA NU ERAM MULTUMIT DE DURITATE...LE-AM DAT JOS...DUSE LA CODESCU INTARITE (DRIFT)...AVEAM BUCSI DIN POLIURETAN era foarte foarte rigida masina :D...cu jante pe 17 cauciucuri cu talon pe 45... SI NU STIU CU CE AM FOST "INGINER" :) CA AM DAT UN SFAT UTIL ,ECONOMIE FINANCIARA,PERFOMANTE BUNE.. AI IDEE CATI DE PE ACEST FORUM AU AMORTIZOARELE FACUTE LA CODESCU??????????????????????????????????????????? ??????????????????????????? TI-AM ZIS E CLAR CE VREI SA FACI !!!FORUMUL VEDE !! INSA DACA TU CONSIDERI CA ASA E NORMAL ....OK !!! !!! !!! E ALEGEREA TA ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning