Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - proiect in decurs (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/110894-e36-proiect-decurs.html)

El3ctr0n 30-05-09 00:46

Re: E36 - proiect in decurs

man...iti dau niste idei asa...sper sa le iei in considerare...
dezlipeste stikerul cu M/// nasu vopsestel negru...
si mai lucreaza un pic la spoilerul de pe fata...ca e iesit 1 cm si ceva la aripa...
eleronul ala prea mare...mergea mai bine unul slim tip M///
pleoape pentru faruri...
re monteaza oglinzile M///
si pune mai multe poze
BAFTA...sper ca nu am suparat pe nimeni!

BMnWA 30-05-09 01:58

Quote:

Originally Posted by El3ctr0n (Post 2364287)
man...iti dau niste idei asa...sper sa le iei in considerare...
dezlipeste stikerul cu M/// nasu vopsestel negru...
si mai lucreaza un pic la spoilerul de pe fata...ca e iesit 1 cm si ceva la aripa...
eleronul ala prea mare...mergea mai bine unul slim tip M///
pleoape pentru faruri...
re monteaza oglinzile M///
si pune mai multe poze
BAFTA...sper ca nu am suparat pe nimeni!

ok,am receptionat mesajul si nu sunt suparari.. :) stikerul am tot uitat de el,asa a venit masina de afara. Nasul nu ii sta bine negru pentru ca nu da bine deloc cu culoarea masinii plus ca nasul cromat merge la faruri,semnalizari aripa si stopuri spate. Da bine pe alb negru si alte culori dar pe albastru asta nu da bine negru. Bara sincer sa fiu as schimba-o sa pun una M + facelift + xenon proiectoare+faruri dar acuma mai trag de asta pana gasesc o bara pe gustul meu.. eleronul parerea mea e ca da bine in linie cu bara si mare nu e atat de mare,decat suficient cat sa nu fie ceva SF din NFS4 . Oglinzile M azi mi-au ajuns pentru ca la cele vechi partea drapta am servit-o de un stalp si s-a imprastiat. iar pleoapele parerea mea e ca pe farurile astea nu dau bine pentru ca sunt mai inguste decat cele originale si le prea subtiaza. Astea sunt parerile mele dupa care m-am orientat si dupa care a ajuns masina in starea in care e. Astept si opinii,contraziceri si alte nedumeriri :)

e36adigolan 02-06-09 12:34

parerea mea este k arata OK masina... ar schimbao mult niste arcuri so cobori.. ar sta altfel pe rotii.. oricu parerile sunt impartite shi bafta in cont cu matza ta!

BMnWA 02-06-09 19:37

Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2373836)
parerea mea este k arata OK masina... ar schimbao mult niste arcuri so cobori.. ar sta altfel pe rotii.. oricu parerile sunt impartite shi bafta in cont cu matza ta!

asta urmeaza , astept sa vad daca gasesc ceva reglabil sa ii pun daca nu niste arcuri .

BAGYKID 02-06-09 21:41

sal , farurile sunt dectane ? cum ai legat angel eyes-urile ? direct pe pozitii?

mersi si spor

roGan 02-06-09 21:44

Quote:

Originally Posted by BAGYKID (Post 2375822)
sal , farurile sunt dectane ? cum ai legat angel eyes-urile ? direct pe pozitii?

mersi si spor

ti-a mai raspuns cineva, asa vin din fabrica... :shock::shock::shock:

WolfTown 02-06-09 23:05

superba masina si arata super bine dar ce culoare are masina?

BMnWA 03-06-09 01:36

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2376148)

scrie acolo pe caroserie dar nu imi vine acuma in minte.. albastru si mai are inca o denumire.. mai uit maine si iti zic :)

BMnWA 04-06-09 00:07

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2376148)

mauritzius blau. ceva de genu :)

e36adigolan 04-06-09 10:38

e misto culoarea.. apropo ai montat angel eyes...

BMnWA 04-06-09 10:46

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2380174)
e misto culoarea.. apropo ai montat angel eyes...

da,sigur ca le-am legat toate.. cele 2 leduri de pozitie si angel. toate le-am legat separat de la alte butoane. Merg si daca nu este pus contactul sau daca sunt aprinse pozitiile.

DAN18bt 04-06-09 16:33

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2194051)
Ultimele schimbari pe masina :
bara fata - 120 euro
farurile - 130 euro
eleron porbagaj - 70 euro
eleron luneta - 30 euro
ceasuri albe - 25 euro
volan victor 70 euro
Total - 445 euro
Nu cred ca arata asa rau cu bara fata , care pentru multi este cu semn de intrebare. Vreau sa o schimb cu una M pentru ca e prea mica distanta intre bara si asfalt si nu pot sa o las din suspensii pentru ca adun si praful dupa mine. In idee toate raman pe masina pana ma plictisesc de ele si o sa revin la niste modificari care o sa traga mai mult spre original.

Urat tare botul! BMW ul tau are fata de prostanac!:) Dar..atat timp cat tie iti place...nu e treaba mea.

BMnWA 05-06-09 07:11

Quote:

Originally Posted by DAN18bt (Post 2381198)
Urat tare botul! BMW ul tau are fata de prostanac!:) Dar..atat timp cat tie iti place...nu e treaba mea.

sincer nu prea am treab,as vrea sa o schimb , am planurile facute , astept ocazia. Ce ma deranjeaza e remarca ta jignitoare de la care nu cred ca are rost continui discutia pe tema asta. Nu sufar cu masina deloc,dar lipsa de respect ma deranjeaza.

WolfTown 05-06-09 08:36

ma sincer masina arata beton si ii de admirat ca ai avut resursdele necesare sa o aduci pana in stadiu acesta asa ca nu te lasa influentat...

BMnWA 05-06-09 09:02

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2382791)
ma sincer masina arata beton si ii de admirat ca ai avut resursdele necesare sa o aduci pana in stadiu acesta asa ca nu te lasa influentat...

ms maestre ,dar nu ma deranjeaza critici da caterinca asa pe bani marunti nu imi place sa fac aici cu jigniri si insulte. Apreciezi o parere, dar deja cand trece la catgoria vrajeala incepem sa nu mai fim civilizati.

All times are GMT +2. The time now is 06:58.

- Copyright 2026 4Tuning