![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
man...iti dau niste idei asa...sper sa le iei in considerare...
dezlipeste stikerul cu M/// nasu vopsestel negru... si mai lucreaza un pic la spoilerul de pe fata...ca e iesit 1 cm si ceva la aripa... eleronul ala prea mare...mergea mai bine unul slim tip M/// pleoape pentru faruri... re monteaza oglinzile M/// si pune mai multe poze BAFTA...sper ca nu am suparat pe nimeni! |
Quote:
ok,am receptionat mesajul si nu sunt suparari.. :) stikerul am tot uitat de el,asa a venit masina de afara. Nasul nu ii sta bine negru pentru ca nu da bine deloc cu culoarea masinii plus ca nasul cromat merge la faruri,semnalizari aripa si stopuri spate. Da bine pe alb negru si alte culori dar pe albastru asta nu da bine negru. Bara sincer sa fiu as schimba-o sa pun una M + facelift + xenon proiectoare+faruri dar acuma mai trag de asta pana gasesc o bara pe gustul meu.. eleronul parerea mea e ca da bine in linie cu bara si mare nu e atat de mare,decat suficient cat sa nu fie ceva SF din NFS4 . Oglinzile M azi mi-au ajuns pentru ca la cele vechi partea drapta am servit-o de un stalp si s-a imprastiat. iar pleoapele parerea mea e ca pe farurile astea nu dau bine pentru ca sunt mai inguste decat cele originale si le prea subtiaza. Astea sunt parerile mele dupa care m-am orientat si dupa care a ajuns masina in starea in care e. Astept si opinii,contraziceri si alte nedumeriri :) |
parerea mea este k arata OK masina... ar schimbao mult niste arcuri so cobori.. ar sta altfel pe rotii.. oricu parerile sunt impartite shi bafta in cont cu matza ta!
|
Quote:
|
sal , farurile sunt dectane ? cum ai legat angel eyes-urile ? direct pe pozitii?
mersi si spor |
Quote:
|
superba masina si arata super bine dar ce culoare are masina?
|
Quote:
|
Quote:
|
e misto culoarea.. apropo ai montat angel eyes...
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma sincer masina arata beton si ii de admirat ca ai avut resursdele necesare sa o aduci pana in stadiu acesta asa ca nu te lasa influentat...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning