Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Audi TT-RS - Primele imagini teaser (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/110530-audi-tt-rs-primele-imagini-teaser.html)

C63 AMG 22-02-09 17:35

Re: Audi TT-RS - Primele imagini teaser

1 Attachment(s)
Si o poza gasita pe net, nu stiu daca ati vazut-o pana acum:

andreicln 22-02-09 17:45

Quote:

Originally Posted by minirally (Post 2087447)
Jantele stock,in general au marimi mici la masini de genul(nu comparam cu 997,m3 etc,ca si tt-rs vine cu jante pe 19).Si boxsterul stock tot pe 17" are jantele ;) nu esti obligat sa le iei asa,iti poti alege chiar si din gama lor mai mari(max.pe 19").tocmai asta e farmecu ei,ca e mai umflatica,mai ales spatele :-P eu spre exemplu nu ma omor cu botul,dar imi place spatele foarte mult.fiecare cu ce-i place..dar disproportionata chiar nu e..majoritatea coupe-urilor au forma asta.Disproportionat e fiat multipla poate,sau nissan micra..alea da.
Da,sunt fata.

Te strofoci de pomana , sincer eu zic sa o lasi balta sunt fanii mercedes si bmw deci nu vor intelege niciodata ce este si cu ce se ocupa audi

Alex_pitesti 22-02-09 17:55

superba n-am ce zice..si dintre asta si z4 prefer audi-U;)

slayersland 22-02-09 17:55

nu-mi plac masinile cu consola fata mare, gen audi, prefer motorul mai in spate un pic, ca la bmw, ajuta la stabilitate, TT-urile au avut probleme in sensul asta. aaa... si acuma vad ce zice cineva.. da, e disproportionat pentru o masina sport din pacate

SaIBoT 22-02-09 19:05

super tare spoilerul fata...

SV25MBN 22-02-09 19:16

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2089919)
e super faina mai ales daca pui un cip tuning o sa aiba in jur de 400 si ceva de cai asa e si la skoda octavia rs

LOL ! :lol:
Revenind la subiect, super dragut TT RS-U, discret dar in acelasi timp foarte frumos individualizat fata de TT-ul normal.

andreicln 22-02-09 19:28

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2089919)
e super faina mai ales daca pui un cip tuning o sa aiba in jur de 400 si ceva de cai asa e si la skoda octavia rs

de cand un cip tuning ridica o masina cu peste 60 cp ???????

minirally 22-02-09 19:35

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2090505)
nu-mi plac masinile cu consola fata mare, gen audi, prefer motorul mai in spate un pic, ca la bmw, ajuta la stabilitate, TT-urile au avut probleme in sensul asta. aaa... si acuma vad ce zice cineva.. da, e disproportionat pentru o masina sport din pacate

daca asta e disproportionata pt o masina sport,z4 cum e?mai mult decat diform!:lol:

minirally 22-02-09 19:36

Quote:

Originally Posted by andreicln (Post 2090478)
Te strofoci de pomana , sincer eu zic sa o lasi balta sunt fanii mercedes si bmw deci nu vor intelege niciodata ce este si cu ce se ocupa audi

da,corect,conceptia proasta a romanului :lol:

slayersland 22-02-09 22:01

Minirally, z4 este, pentru o masina de marimea aia, in 2 locuri spre forma perfecta,are greutatea pe mijloc, motorul la fel, mai spre mijlocul masinii, TT are motorul prea in fata, si are probleme de stabilitate, nu se compara.

pharaon 22-02-09 22:26

E departe si de z4-ul recent inlocuit...iar asta nou va avea v8 de 420 de cai putere.

C63 AMG 22-02-09 23:26

Quote:

Originally Posted by andreicln (Post 2090478)

Bre, stiu foarte bine cu se se ocupa audi, si intre noi fie vorba mi se pare la acelasi nivel cu mercedes sau bmw, daca nu mai sus (nu de alta dar deocamdata e singura dintre cele trei firme care ofera o masina cu adevarat super-sport, R8-ul, care in opinia mea e una din cele mai frumoase masini din lume; nu mai vorbesc de interioare, care sunt cu o clasa peste indiferent ce model comparam). Faza e ca unora nu le place designul butucanos/lipsit de agresivitate al TT-ului, care dupa zicea cineva e mai mult o masina de fete. Ce-i drept TTRS-ul mai drege un pic busuiocul, fiind ceva mai agresiv (garda la sol mai mica, jante mai mari, etc), dar forma in mare este aceeasi, asa ca tot nu ma atrage. Daca era mai lung cu vreo 10 centimetri poate, dar asa in nici un caz.

Quote:

Originally Posted by minirally
daca asta e disproportionata pt o masina sport,z4 cum e?mai mult decat diform!

Mie primul Z4 nu mi-a placut niciodata, de fapt o consider o masina hidoasa. Modelul nou in schimb arata ceva mai bine, atata vreme cat are acoperisul in portbagaj. Cu el pus mi se pare ca arata total aiurea.

Si daca tie asta ti se pare ca are forma de masina sport eu chiar nu mai am ce sa comentez :rolleyes2 Arata exact ca o buburuza pe roti..

Btw, uite cum ar trebui sa arate o masina sport:

http://www.houstoncars.org/wp-conten...ver%5B2%5D.jpg

slayersland 23-02-09 09:28

AMG, nu stiu cum R8 poate fi masina frumoasa pe langa un Ferrari sau Lamborghini, e de fapt totuna cu TT, forma ciudata un pic, chiar daca nu pot zice urata, da eu nu ma refeream la frumusete sau diformitate, ci la proportiile masinii, in mare...nu din pct de vedere estetic, ca TT e mult mai frumos decat Z4 ala vechi, decat asta nou nu stiu.. poate le-as considera cam la acelasi nivel, dar consola aia fata si spatiu dintre portiera si roata din fata nu e ok ptr o masina sport, motorul atarna prea in fata, cred ca are cam 40 /60, daca nu si mai rau, raportu de greutate spate/fata, si multe tt s-au invartit prin curbe si au ajuns pe camp, le-au pus apoi eleron, dar s-a constatat ca problema ramane...deci..

zGb 23-02-09 09:35

Quote:

Originally Posted by andreicln (Post 2090780)
de cand un cip tuning ridica o masina cu peste 60 cp ???????

de destul de mult timp...nu toate masinile evident, dar sunt destule...oricum tt-ul o sa fie super bomba datorita motorului + un sound extraordinar...5 pistoane FTW...pretul nu o sa fie ce trebuie probabil in jur de 60 de mii

YGD-sef 23-02-09 09:47

interesant!;)

All times are GMT +2. The time now is 16:05.

- Copyright 2026 4Tuning