![]() |
Re: [My Scoot] Aprilia SR50
Nu e roshnier, cumva, cu care se taie tevile de cupru?
|
henco si de cupru si toate felurile pentru instalatiile de la centrala...
|
cat costa scula?
|
pai a fost 10 lei in kaufland la noi in oras . A cumparato tatameo ca sa taie tevile de la centrala usor ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Vlad nu vreau sa te superi pe mine ,dar cand toata lume ti-a zis sa faci angelurile cu alb nu ai vrut(tu esti mai special:P)....Da bine si pe albastru ,dar pe alb e criminal!
|
2 Attachment(s)
daca mie ai vr sa imi spui asta ma cheama Valy :) nu Vlad .. in fine eu am vrut albastre ca sa fie ca scuter la culoare
|
Albastre arata mai bine , se asorteaza cu scuterul :D
|
Asta am spus si eu. Prefer albastre. Evident,eu la al meu le voi face albe,pentru ca nu am scuter albastru.
Pe scuterul lu' Valy se vede foarte bine cu albastru. Asteptam 2-3 poze cu farul montat,si o imagine in ansamblu... |
si eu astept :)) sa il vad pe picioare... mai trebe sa repar carena fata ca e rupta in 3 4 locuri
|
frumos scuter,frumos angel eyes...poate dai si u niste detalii cum lai facu,ce leduri ai folosit...bafta cu proiectu
|
Scuze valy ca ti-am dat nu nou nume:lol: vb cu cienva la telefon si probabil din neatentie;).....orcum sunt misto si albastre!In cazul tau chear dau bine cu scuterul albastru ,dar a lui mihaita(eMH) sa le faci albastre deja face scuterul curcubeu!!!:lol:Bafta VALYMK4 ai respectul meu!
|
Adica daca ai scuter negru mat cu masca neagra si pui faruri albstre e curcubeu?
Oricum,intai sa dea caldura,ca pana atunci raman la 4 roti... |
Arata foarte bine, le ai puse pe pozitie? Sau se vad ceva? Oricum arata bine cu ele. Bafta in continuare ;)
|
pai am buton separat pus de mine :) da le folosesc ca pozitii
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning