![]() |
Re: VW Golf II
aceeas masina aceeas stare....1700eu fara muzica ultimu pret
chiar si pot remonta motorul gti pe ea si se vinde asa astept oferte urgent |
sus sus...
urgeeeeent.....cu diesel sau gti |
Ce an e golfu? Iti dau masina de la semnatura pe golfu tau cu ambele motoare..astept pm bafta
|
Quote:
din 89 este golfanu..... variante nu prea m-ar interesa....cash,pentru cu nu ma ocup cu masini si tocmai aia este planul sa o vand sa cumpar alta dar numai si numai e46 bora diesel... variante la pachet cu un a4 b5 contra modele enumerate mai sus.... multumesc pentru oferta... |
valaaaaaaaabil....
masina in stare buna buna....singurul "defect"o revopsire...dar si asa merge mult si bine tehnic sta super ok!!nu necesita nici o investitite se da si cu vechiul motor in aceelas pret...1700 sau 2000 cu muzica(lada si statie cu condensator) |
sus sus....
masina in stare buna,schimburi numai la pachet cu un a4 b5 1.8 golfanu a mai primit si o capota negru mat si am mai facut alte mici retusuri la ea 1700 absolut fix fara muzica sau 2000 cu tot... s-ar putea sa revina si motorul de gti |
4 Attachment(s)
up tup...
mica update capota negru mat si schimbare culoare jenti,inca nu ii definitiv dar eu zic ca da mai bine decat negre.... +in interior revopsit gauriile alea de aerisire....o sa fac poze si la interior va urma sa negresc putin stopuriile si poate un alt volan mai dragut ceva.... inca de vanzare.................sau daca nu pana la urma ramane si intra la vopsit+alte retusuri planuri dupa buget 1700fix NEnegociabil,sau 2000 cu muzica+vechiul motor de gti,sau il si remontez |
up up
1700ultimu ultimu pret masina inscrisa Ro,foarte multe modificari,stare foarte buna sau 2000 cu muzica absolut fix |
10 Attachment(s)
am mai schimbat cate ceva
alte stopuri clare cristal maciuca schimbator piele volan piele(inca nemontat) facut mici retusuri la starea ei buza fata lata gti 2 gume fata bune bune...FULDA "revizuit"(unghi fuga,cap de bara,pivot,ulei cutie,placute frana fata etc) urmeaza schimb ulei si filtre pretul de acum este 2300 cu totul(+muzicanti 700rms si statie JBl+condensator) ori 2000 cam fix fara muzica valabil ceva vreme sau se va inchide o perioada(cam pana in vara...) |
eo am numa 1000 eu..........sau cumpar cine stie golf2 gtd sau gti plz help...masina poate avea pretz mai mic
|
Quote:
gtd sau gti,depinde pentru cei vrei tu gti este pentru kox sa ii dai blana sa te mai incorzi si tu un pic insa ai consum pe masura sa zic asa gtd este mai batranesc insa este foarte fiabila in vederea consumului si al calitatii,motoarele diesel sunt mai de durata insa trebuei sa stii sa te comporti cu ele!! asa ca tu decizi,dar avnad in vedre ca inca nu ai carnet si cand o sa ai eu recomand diesel,pentru inceput partea a-2a cu 1000 de euro gasesti neimatriculata bune bune chiar foarte frumoase si "aranjate" insa la bani astia sa fie si inscrisa sa nu te astepti la mare lucru sau inmatriculata dar ceva in care eu zic ca sigur va mai trebui sa bagi si in tehinca adica in stare si mai apoi daca esti cu tuningul sa zic asa atunci iti faci pe gustul tau cum vrei,dar cand vei trage o linie daca te apuci de ceva serios(nu toate cacaturiile Type R din piata)atunci nu va fi o suma mica;) decizia iti apartine:D dar repet la 1000 de eu cam greu gasesti chiar si stok,simpla ceva bun bun mai aduna vreo 1500 si atunci da...sau daca nu inca atat,2000,si cu suma aia gasesti pe aici pe forum |
api nj d unde mai fac eo rost de macar 500 d euro....eo am vazut cu 600 sau 650 un golf 2 din 98 geamuri fumurii si culoarea era cv grii da arata bn....si ma gandesc poate mai dau o ocazia ca aia...si + era si inmatriculata....dar am ratat sansa si + era si din cluj:D
|
da sincer imi aplce tare mult masina asta;) ai fakut-o fain
|
Quote:
MA INDOIESC dar na....poate ai dat de ceva bomba inca odata repet,desii ii criza eu zic sa nu te astepti la preturi de mocaneala(700 eu = ~30mil.....)nu prea cumperi si inscrisa,si straina(mai ales familia nemteasca) na dar tu stii mai strange ca mai ai 1 an lejer avand in vedere ca ai 17 ani vezi caut si pe forum aici dupa golf 2,si vezi ce gasesti la pret de 1000-1500 inscrise,neinscrise da,chiar iti recomand una la 800 de eu bafta la cautari si mersi de aprecireri,asa informativ am bagat peste 2000 de eu in ea up up |
valabil.....ne mai find urgent pretul creste ceva + am mai suferit niste modificari(bixenon,bandouri late,inele bord,prelungire capota,masca cu 2 faruri si alte mici retusuri(
pret absolut fix 2500(si jentiile vor fi schimbate cu unele mai late + s-ar putea si suspensie noua) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning