![]() |
Re: Golf 3 1.8
ms ms. :)
momentan astept si eu o vopsire, sa vedem ce iese |
aveti sau cunoasteti pe cienva cu un suport de cd dala care se pune sub consola ?
|
salut cum tiai facut semnalizarile cu proiectoarele negre?
|
sunt acoperite cu autocolant
|
frumos si al tau...te`am vazut prin trafic, ai grija de el, si cati mai multi km fara incidente8)
|
unde gasesc autocolant?scuze de intrebare daca i stupida da chiar nu stiu:)))se pune greu?
|
de gasit nu stiu ce sa iti spun. cauti la un magazin de piese auto, intrebi colant de triple. si iei de care vrei ca intensitate.
ca sa il pui e ceva de munca in sensul ca s-ar putea sa nu iti iasa chiar bine din prima. bule etc. dar daca il incalzesti putin cu feonul ar trebui sa se aseze destul de bine. procesul e cam asa : 1 curati bine locul unde vrei sa pui colantul ( cu sampon sau solutie de geamuri ceva care sa si degreseze) 2 tai colantul putin mai mare decat locul 3 il aplici si intinzi bine cu degetul ca sa nu fie bule de aer 4 dai cu feonul peste pana se muleaza el bine si tai colantul care a ramas in plus. |
Quote:
|
mersi treaba cu sprayu merge si pe stopurile din spate?:Dse mai vede cand pun frana:)))
|
da e special pt asa cva
dar daca dai 2318312 de straturi nu se mai vede cand pui frana :)) |
asta e avantajul colantului ca tot trece lumina prin el. plus ca daca te saturi de el poti foarte frumos sa il dezlipesti si gata :-??
|
cam da.... dar si alea se curata cu diluant nitro
|
vecine aduci si tu farurile alea cand pleci data viitoare? ca daca se vad bn le cumpar eu :">
|
Quote:
|
aha....
pai aia fac eu din reglaj cum se bata? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning