![]() |
Re: 4T 3D Car Battle Special Edition 6
cum stati cu lucrarile baetii ? merge treaba ? :D
|
mie nu imi mai merge programul de modelat... am sa incerc in weekend sa repun pe picioare calculatorul, e vina unui virus care imi blocheaza tot
|
cam... 45-50% din modelat...mai am rotile si am terminat exterioru....si mai am interioru...
|
eu mai am rotile si scena :D
|
eu..am terminat..am si trimis pozele...ar fi fost bine sa se trimita un replay cu confirmarea ca emailul a fost primit(IMO)
Elisei |
yo mai am cateva chesti de retusat si o sa ma apuc de randari bft la toti
|
Quote:
|
pentru primele 4 imagini ...da fara background sau hdri... adica doar niste lumini ce ai voie...((tot asa era si pana acuma)) si pe urma 2 obligatorii cu background hdri ..sau cv fundal modelat... si in rest ce vrei tu :D
|
Quote:
dar nu stiu ce parere va avea juriul cand la o randare de studio o sa vada pe masina reflectiile unor cladiri sau reflectii de cer. luati si asta in calcul, se va penaliza. cam induc in eroare cuvintele background si hdri de la sfarsit. Am sa le scot. |
Quote:
|
Quote:
Juriul e normal sa ia in calcul o randare reusita, cum s-a obtinut acea randare e problema participantului fiecare cu metodele lui de randare acu...parerea mea. |
Quote:
nu conteaza cum s-a realizat respectiva randare, ci ce se vede, ;) dupa parerea mea, daca intr-o randare de studio se vad reflectii de cer pe masina e un mare minus pentru acea randare, lipsa de realism, de unde cer sau cladiri intr-un studio ... :-) |
Stiu ca este cam tarziu dar incerc si eu.
|
Quote:
;) |
ma bag si eu, sper sa termin la timp
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning