![]() |
Re: Adrenalin Team Ploiesti!
Quote:
|
pai vorbiti despre club... si daca nu aveti ce sa vorbiti , nu vorbiti ...sunt o groaza de topicuri pe care puteti sa discutati.
Nu trebuie sa postati zilnic pe topicul asta.Mie nu mi se pare ca celelalte cluburi discuta zilnilc la ei pe topic... |
Quote:
|
Da , e normal.Inteleg perfect...dar au fost multe discutii pe langa subiect , prea multe :)
Nu vreau sa credeti ca am ce va cu voi.Cand o sa ma cunosti , daca o sa ma cunosti :lol: o sa vezi ce fel de persoana sunt ... Nu raspunde la postul meu , e destul off-topic :lol: |
O sa il rog pe shantzu sa ma ierte :D pe motivul ca am fost camarazi in "chimie" :D
Ii dau dreptate aici, e destul de offtopic, si il sustin doar pt ca stiu cat de greu e sa ai grija sa fie ordine pe un forum :D mai ales pe un forum mare ca asta :D Si ca sa fiu ontopic... :D dati-mi si mie idei unde pot face o remapare la astra mea cu motor y17dt :D |
Din cauza unui eveniment de la sala sporturilor in care 2 masini s-au lovit , acum sala sporturilor este din nou Inchisa , deci din nou o sa stam pe strada.
|
Quote:
|
OnTopic va rog frumos.... Topicul trateaza cu totul alta discutie
|
As dori sa imi fac mici modificari la suspensie...si nu stiu daca amortizoarele vechi se potrivesc cu arcuri sport sau trebuie sa modific telescoapele??...voi ce ziceti...in special pt fata...astept idei
|
pui decat arcuri
|
Quote:
|
merg .. decat ca amortizorul nu o sa mai stea cu tija eliberata..o sa stea in tensiune..nu te afecteaza cu nimic....reduc viata amortizoarelor...ceea ce ai sa faci si tu "scurtand" la nea vasile tija......
arcuri sport...se lasa si in jos...si circuli si bine nu e f rigida..cu amortizoare stock |
Umbla un mit conform caruia daca nu o lasi mai mult de 4 cm schimband arcurile nu o sa ia probleme.
|
loooool.....BZNule esshti pilaf...iatzi frate amortiozare noi stok pe gaz gen BOGE Turbo, AL-KO GAS-Tehnology, KYB.. si un set de arcuri sport de la FK, KW, APE, H&R,Weitec, Jamesx pt Opel AstrA F, KAdett E, Calibra, Vectra A, Corsa A.. si ai terminat balamucu este vba de o masina extrem de comuna adika a ta... oricum mai devreme sau mai tarziu or sa zi sa rupa lonjeroanele ( asta fiind boala lor) :P , amortizoarele si arcurile... mai ales arcurile le poti lua si SH cu 100E arcurile si amortiozarele noi undeva 5 mil scapi...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning