![]() |
Re: Sa ne rugam pt BOGDAN (Frigider)
dumnezeu sa-i odihneasca in pace :(
|
Odihneste-te in pace! - Condoleante familiei!
|
imi pare rau . condoleante
|
R.I.P. condoleante familiei
|
cand Dumnezeu te vrea langa El acolo sus nu cred ca mai poti face nimic .. nici tu nici doctorii.. pacat..
Dumnezeu sa-i odihneasca :sad: |
Dumnezeu sa-i ierte! Mare pacat :cry:
|
Odihneste-te in pace!..Pacat..sincer imi pare rau
|
Deci tocmai am alfat acum de la ZAR-u...deci frate...ma termina vestile astea proaste...si culmea despre persoane la care nici nu-ti da prin cap sa pateasca ele asa ceva...sincere condoleante familiei ! Dorin DSD :((((
|
condoleante familiei , Dumnezeu sa ii ierte !!!
|
CACAT! Ce-ai facut ma??? De ce?
Frate, as fi preferat sa stau si sa ma cert cu tine si sa ne batem 5 ore, decat sa citesc porcaria asta aici! Te trezesti la 2 noaptea (mda, ora propice pentru tine ca alergai pisicuta la diverse...)esti vioi si glumet, si acum ce faci? Te dai batut?!?!? De ce n-ai luptat ma??? DE CE? Si la ce ramane in urma ta nu te gandesti? si tatal tau? fata ta??? Era destul c-a plecat mama ta! Da' tu ce-ai cautat sa pleci??? Stiam eu ca erai baiatul mamichii, de felul tau, si ca numa' gura era de tine, dar acum chiar NU era cazul sa o urmezi pe mama ta! Si cand mi-aduc aminte ca acum ceva luni te trageam de urechi ca aveai tusea aia magareasca si-ti ziceam sa te duci la control, si tu te-ncapatanai si ziceai ca nu si nu... Ar fi aiurea sa-ti zic sa te odihnesti in pace, ca tu n-ai avut niciodata stare. Tot ce pot sa zic, e sa ai grija de tine acolo sus si sa-ncerci sa te tii departe de prostii (intre noi fie vorba: smechereala nu ti s-a potrivit niciodata! Mult mai bine dadeai cand erai baiat cuminte si glumet si pus pe shotii, nu pe dubiosenii si alte rahaturi d-astea!!!) Cu bine, Bogdane! |
Condoleante !
RIP !!! :sad: |
imi pare foarte rau. condoleante familiei
|
condoleante,sincer imi dau lacrimile cand vad astfel de cazuri si situatii!!!
Odihneasca-se in pace si el si mama lui :( |
Quote:
Trist foarte foarte trist ....... Pacat caci era un tanar cu viata inainte , Condoleante familiei , fiti si voi alaturi de familie in aceste clipe grele! Odihneste-te in pace Tizule! |
Dumnezeu sa-i ierte! pacat de ceea ce sa intamplat:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning