Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   S-a stins din viata Bogdan (Frigider) !!!! (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/109876-stins-viata-bogdan-frigider.html)

robisavage 16-02-09 19:52

Re: Sa ne rugam pt BOGDAN (Frigider)

dumnezeu sa-i odihneasca in pace :(

alecsxus 16-02-09 19:53

Odihneste-te in pace! - Condoleante familiei!

CJ-01-WOB 16-02-09 19:54

imi pare rau . condoleante

dany_cmd 16-02-09 19:56

R.I.P. condoleante familiei

Rebel_Boy 16-02-09 19:56

cand Dumnezeu te vrea langa El acolo sus nu cred ca mai poti face nimic .. nici tu nici doctorii.. pacat..
Dumnezeu sa-i odihneasca :sad:

zGb 16-02-09 19:58

Dumnezeu sa-i ierte! Mare pacat :cry:

death_race 16-02-09 20:03

Odihneste-te in pace!..Pacat..sincer imi pare rau

Hooliganu`#1 16-02-09 20:03

Deci tocmai am alfat acum de la ZAR-u...deci frate...ma termina vestile astea proaste...si culmea despre persoane la care nici nu-ti da prin cap sa pateasca ele asa ceva...sincere condoleante familiei ! Dorin DSD :((((

Bengy_BLS 16-02-09 20:05

condoleante familiei , Dumnezeu sa ii ierte !!!

Mas 16-02-09 20:06

CACAT! Ce-ai facut ma??? De ce?
Frate, as fi preferat sa stau si sa ma cert cu tine si sa ne batem 5 ore, decat sa citesc porcaria asta aici! Te trezesti la 2 noaptea (mda, ora propice pentru tine ca alergai pisicuta la diverse...)esti vioi si glumet, si acum ce faci? Te dai batut?!?!? De ce n-ai luptat ma??? DE CE? Si la ce ramane in urma ta nu te gandesti? si tatal tau? fata ta??? Era destul c-a plecat mama ta! Da' tu ce-ai cautat sa pleci??? Stiam eu ca erai baiatul mamichii, de felul tau, si ca numa' gura era de tine, dar acum chiar NU era cazul sa o urmezi pe mama ta!

Si cand mi-aduc aminte ca acum ceva luni te trageam de urechi ca aveai tusea aia magareasca si-ti ziceam sa te duci la control, si tu te-ncapatanai si ziceai ca nu si nu...

Ar fi aiurea sa-ti zic sa te odihnesti in pace, ca tu n-ai avut niciodata stare. Tot ce pot sa zic, e sa ai grija de tine acolo sus si sa-ncerci sa te tii departe de prostii (intre noi fie vorba: smechereala nu ti s-a potrivit niciodata! Mult mai bine dadeai cand erai baiat cuminte si glumet si pus pe shotii, nu pe dubiosenii si alte rahaturi d-astea!!!)
Cu bine, Bogdane!

MephistoBM 16-02-09 20:11

Condoleante !

RIP !!! :sad:

norbi_bidi 16-02-09 20:11

imi pare foarte rau. condoleante familiei

ronnaldinho 16-02-09 20:17

condoleante,sincer imi dau lacrimile cand vad astfel de cazuri si situatii!!!
Odihneasca-se in pace si el si mama lui :(

BMWfun 16-02-09 20:18

Quote:

Originally Posted by Mas (Post 2073076)
CACAT! Ce-ai facut ma??? De ce?
Frate, as fi preferat sa stau si sa ma cert cu tine si sa ne batem 5 ore, decat sa citesc porcaria asta aici! Te trezesti la 2 noaptea (mda, ora propice pentru tine ca alergai pisicuta la diverse...)esti vioi si glumet, si acum ce faci? Te dai batut?!?!? De ce n-ai luptat ma??? DE CE? Si la ce ramane in urma ta nu te gandesti? si tatal tau? fata ta??? Era destul c-a plecat mama ta! Da' tu ce-ai cautat sa pleci??? Stiam eu ca erai baiatul mamichii, de felul tau, si ca numa' gura era de tine, dar acum chiar NU era cazul sa o urmezi pe mama ta!

Si cand mi-aduc aminte ca acum ceva luni te trageam de urechi ca aveai tusea aia magareasca si-ti ziceam sa te duci la control, si tu te-ncapatanai si ziceai ca nu si nu...

Ar fi aiurea sa-ti zic sa te odihnesti in pace, ca tu n-ai avut niciodata stare. Tot ce pot sa zic, e sa ai grija de tine acolo sus si sa-ncerci sa te tii departe de prostii (intre noi fie vorba: smechereala nu ti s-a potrivit niciodata! Mult mai bine dadeai cand erai baiat cuminte si glumet si pus pe shotii, nu pe dubiosenii si alte rahaturi d-astea!!!)
Cu bine, Bogdane!

Trist foarte foarte trist ....... Pacat caci era un tanar cu viata inainte ,
Condoleante familiei , fiti si voi alaturi de familie in aceste clipe grele!
Odihneste-te in pace Tizule!

Alin91bz 16-02-09 20:19

Dumnezeu sa-i ierte! pacat de ceea ce sa intamplat:sad:

All times are GMT +2. The time now is 00:31.

- Copyright 2026 4Tuning