![]() |
Sandu cand o sa vedem golfu' tau? mai ai de lucrat pe el? Spor la munca si sa ai succes cred ca o sa sa fie super masina!!! :wink: :D
|
mersi pustiule!in aprilie vine \"taurul oradiei\"golfu rosu care va fii extra sound sistem cu care am pariat cu nea zozi ca il rup la faza asta!!!!! :D
|
TAUUUUR????? :yikes:
|
domi!!!!!!!!!1si pentru tine am sa iti prezint pitbulul meg gti golfu negru care este special from liniute oioioioioi :D :D :D voi fi peste tot
|
fratzilor.. va zic eu ca golf 2 ala negru a lui Sandu .. o sa rupa la liniutze ;)
|
golfu negru e bun ptr liniute doar de aia l-am luat ,da nici golfu rosu nu va fi rusine c a e diesel el nu are power sub capota ci dupa capota incolooooooooo :D
|
SI GTI, SI NEGRU SI IN PLUS IL CHEAMA PITT BULL :shock: DEJA MI FRICA :pistoles:
|
si relantiu sta agitat ar fugi da nu are contra cui :D !!!!!deja devin obraznic?nu o lua in serios doar mi dor sa provoc la o liniutza pe cineva cu pitbulul asta neastamparat :D
|
Da cu gti-u ce faci, nu-l aranjezi un pic si la exterior? Sau la asta conteaza doar ce e dedesubt??
|
Super abia astept sa vad masinile!!!!!!! Mai ales ca eu is inebunit dupa golf!!!!!!! :D :D
|
Re:
imprumut calibra pentru o zi si te fac de tot c****!!!!!!!! :lol: :lol:
turbo power!!! |
Re:
Quote:
apropo...iara am vazut calibra prin piatza...iara e de vanzare nuh ? :p...am vazut ka aktualu proprietar nu prea are grija de ea...pakat...:( ..>:P |
Si eu am vazut-o azi cand veneam de la school...........cam murdara masina...... :( pacat arata bine.
|
gajule cere calibra aia fabuloasa si te fac in mansalier breee!~!!!!!!!!vezi ca negrotelu asta afurisit de golf nu primeste nimic tuning design sa fie mare surpriza cand fuge cu asfalt cu tot de sub el,,,la o masina de 8-9sute de kg 140 cai este ok oricum calibra este si ea cool recunosc dar mai grea avantaj parca era 4x4
|
Re:
Quote:
calibra 340 cai- 1450 kg ia fa niste calcule sa vezi? fluiera golfu in a treia? nu cred totusi ...................... din pacate nu o mai am sa ne facem una,dar poate o prindem pe la o liniuta! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning