![]() |
Re: Ceasuri Bord personalizate
up...
|
3 Attachment(s)
Poze cu o lucrare recenta.
|
Mi-am facut schimbarea de lumini la bordul pug-ului meu (206), o combinatie de rosu si alb + ceasuri custom
La bord am Schimbat toate ledurile albe, mai putin cele de la afisazul micut cu km unde sunt rosii In plus, am facut un model de ceasuri la care am schimbat: caractere, liniutele, am adaugat elemente si am mutat elemente, turometrul de la rp/min x 100 a ajuns la rpm x 1000...etc... O sa pun si poze. Schimbarea am facut-o la Robert(kyotox_design), foarte atent, lucreaza cu grija si nu preda lucrarea daca lui i se pare ceva in neregula. Sunt foarte multumit de cum a iesit totul LE: in poze, se vede putin portocaliu la clima si afisajul de pe consola dar asta e din cauza aparatului, va garantez ca e rosu rosu acolo LE2: Poze nu mai pun, sunt cele din postul anterior puse de autor |
Up...
|
Salut !
Daca ai de unde sa faci rost de dimensiunile pentru mondeo mk3 facelift (atentie nu e la fel ca la pre-facelift), poate reusim sa ne punem de acord asupra design-ului si sa dam drumul la treaba. Merci ! |
dal3x ai PM...
|
3 Attachment(s)
Salut, pentru un fiat bravo model 2007 ai putea face ceva? In ultima poza e varianta sport cu fundal alb/gri si lumini rosii cred.
|
Harry_87 ai PM...
|
2 Attachment(s)
O alta lucrare: -bloc clima Fiat Bravo -folie custom.
|
2 Attachment(s)
Schimbare leduri : Smart Roadster Coupe
|
Up....
|
Up...
|
uppp...
|
3 Attachment(s)
Poze cu o lucrare recenta...Toyota Celica.
|
sall,pentru un audi a4 din 1996 tdi ai ceva si la ce pret?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning