![]() |
Re: Intalnirea exclusivista Golf IV
Golf 4 Photo Meeting
https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/117960-golf-4-photo-meeting.html |
So... Locatiile Cluj si Sibiu erau la egalitate la momentul acestui poll...
Pentru cei ce s-au ciondanit pe tema iesirii de la Ploiesti organizata de Griffo, nu e motiv de suparare, pentru ca ne vedem cu totii la un gratar MARE la Sibiu sau Cluj.. Sau.. Ramane sa revotam un loc unde ne putem strange cat mai multi mk-patrari , cu mic cu mare, unde sa fie loc de poze, multe poze, peisaj de poze, etc etc etc :) So, vorba lui Jock, let's give it a try! :) Asa ca astept, cu mic cu mare, sa propuneti alte locatii - asta daca nu va convin Sibiu si Cluj , ( luand in calcul si distanta care trebuie parcusa, totusi, de unul din sudul tarii , pana in nordul tarii :-s ). Ideea ar fi sa ne adunam, plecam in grup - precum s-a facut si la Ploiesti, si ramanem o noapte undeva, pentru a ne putea bucura de gratar si o bere fara grija :) Ce spuneti? |
bla bla bla ! hotarati-va o data ! eu unul vin oriunde ! spuneti locatia si data dati cu banul puneti lumea la vot ......
|
bine zis....idem vali
|
prezent si eu oricare ar fi locatia
|
:paper:
|
Constanta :D sunt numeroase locuri spatioase si frumoasa si bonus faceti si o baie in mare :D
|
;)cel mai bine ar fi vara la mare si iarna la munte frate cum a fost postat mai sus;)
|
sibiu ... (sau brasov) alegeti voi ...si hai cu vot toti k o data pe an ne intanlim nu in fiecare zii ce naiba....
|
sa se faca odata un ultim vot si sa stabilim o data k altfel o sa ne intalnim la iarna
|
|
oricum cei care au masiniile trantite, nu o sa vina la munte, cel putin asa cred eu.... drumuriile din Romania sunt prea de *** pentru a putea organiza ceva de genu asta, nimanui nu ii convine sa isi rupa masina pe la noi prin tzara
|
Pai, conform voturilor din Poll-ul de mai sus, majoritar a iesit Clujul.
Ramane pentru Cluj, sau lansam un alt Poll?:rolleyes2 |
Ramane Cluj, acum hai sa votam data.
|
voi fi prezent si eu !!! parerea mea prea departe Cluj doar pt o intalnire "exclusivista Golf IV" cel mai perfect ar fi Constanta sau Brasov ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:24. |
- Copyright 2026 4Tuning