![]() |
Re: SPEEDLINE
Quote:
cel putzin 3 dintre ele m au impresionat chiar foarte tare felicitari baiezilor pt ce au facut cu ele speedster - nu cred ca mai sunt nevoie de comentarii nu i a rezistat decat un motor sgm - mult fum da si a mers de a rupt masina - respect si solenza alba care chiar daca nu a castigat a mers foarte foarte bine felicitari inca o data tuturor cele 3 m au impresionat f tare repet :shock: |
frumos de tot
|
Flow ... nu-i faci nimic la motor la a ta ? As fi vrut sa ma dau cu tine . Poate ma risc cu un C2 .
|
catalyn, ca moderator ai datoria sa atenuezi tensiunile, nu sa le starnesti...
vad ca oamenii se intelegeau foarte bine, nu inteleg de ce trebuie sa reaprinzi un conflict? sper sa nu se mai repete. |
cine a reaprins un conflict....???
|
Quote:
|
Re: Intilnire membrii 20.05.2006
Quote:
cine vine cu micii si cine cu berea:):):) ??? |
si fetele???;))
|
o sa vin si eu dar cred ca o sa fiu numai in trecere...:(
|
Cata mi-ai zis...cu Yakone organizator o sa fim numai baieti ;))..No ofence Yakone;))
|
cool... ;) ;) ;) nu stiu daca o sa vina si fetele dar sa speram...macar un sus tre sa le dam pentru galeria pe care ne-au facut-o;)
|
Quote:
|
la 12 sefu, s-a inteles... !!! :)
|
frumoooasaaa intalnirea de azi....mai ales ca m-am cam bericit un pic:peace: :bong: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
|
:ballbounc In numele la tot SPEEDLINE (MANIAC MOTORS) imi cer scuze ca nu am putut ajunge astazi..dar ma omoara scoala si cei care imi stau cu cutitu in spate sa invat :(parintii) :((:paper: :chainsaw: ..deci imi pare nespus de rau...am aflat totusi tot ce ati vb...si am ramas umoic socat...ata ete...deci INCA ODATA MII DE SCUZE...mai suportatima 1 luna si dupaia se schimba foaia ;))):bat: :bat:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning