![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
4 Attachment(s)
To be continued... |
salut catalin , bine ai venit printre noi .. si ca sa fie in spiritul clubului mi-am cumparat si eu un golf :))
|
2 Attachment(s)
poze ...................
Tigaita asta mica dupa sperantele mele anul viitor va alerga la VTM ... |
Sa dea domnu....cine stie?
Poate o sa concuram..... ;-) |
Quote:
As propune: 1. Parcarea din spatele Cetatii Brasovului (sub Tampa) 2. BELVEDERE - Spre drumul Poienii BV 3. Poiana BV (parcarea de la Rossignol sau cea mare) Preferabil pe la orele 20 - 21 |
Eu as zice sa facem o tura de Poiana si sa ne oprim la belvedere dupa care sa coboram pana in Livada postei.
Ce parere aveti? |
Eu sunt deacord.
others?... |
1 Attachment(s)
Da si eu sunt de acord dar in ideea in care ne adunam ceva persoane...
Inca ceva... trebuie stabilit un punct de intalnire.. unde sa stie totzi doritori sa vina. Oricum asta vom stabili si vom posta pentru toata lumea. Salutari baietzi!:-) Attachment 838138 P.S. La aceasta intalnire probabil vor lua parte si cei care doresc sa devina membri ai clubului.. Asteptam fiecare doritor :) |
Da. Ai dreptate. Ca punct de intalnire eu as propune centrul orasului Rasnov pe la ora 20:00. Daca aveti alte propuneri... da-ti cu subsemnatul.
|
Este ok.
Numai restul membrilor sa fie anuntatzi telefonic...datorita vremei nefavorabile nu cred k le merge net-ul :| Ce zicetzi...ne pregatim si de o setintza foto. Echipamentele foto le pregatesc eu. De acord??? |
De acord. Restul membrilor o sa fie anuntati telefonic. Si in legatura cu sedinta foto... o sa fie mishto. ;-)
|
Daca mai sunt doritori..va rog sa ne contactati!
|
poi ar fi dragutz sa ne vedem poate reusim sa ne adunam ceva mai multi de data asta poate vin si acei care am auzit ca ar fi doritori sa adere ca membri in acest club
|
deci ne vedem la ora 20:00 in centrul orasului rasnov? duminica seara?
|
Dap. Duminica seara la ora 20:00 in centrul orasului Rasnov. O sa iasa belea! ;-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning