![]() |
Re: 15 Martie 2009 Legale Craiova
mai fratilor ,nu a fost vina organizatorilor..
a fost destul de bine organizat, au venit jandarmii cu garduri dar daca nu stiu oamenii sa nu sara in fata masinilor ce vina au ei ?!?! Pacat.. |
ai dreptate... asa e peste tot majoritatea vor sa vada masinile de aproape....mai sunt si tarani care nu au nicio gara cu masinile si cursele in general replici de genul: mama ce misto aia are nitros dela ca in filme e cea mai tare=))aia sa moara familia mea sau....mama ce belea e aia oare cat baga mancati-as....mai sunt si specimene de genul! Permiteti sa citez un taran de pe la Buzau: ,,Mama dacia aia sa moara copii mei are azotat dela nu vezi cum se aude aia face tot sa mor eu!" Numai bine fratilor!
|
Quote:
|
Pai si cine e de vina ca oamenii au sarit in fatza? Daca nu au fost obligati sa nu o faca...daca la fiecare eveniment s-ar intampla asa ar ramane romania fara copaci si oameni ;)
Organizarea e totul, pacat ca au venit oameni de foarte departe... |
Speram sa spalam rusinea cu o alta cursa . Organizatorii vor fi altii.
Ghost racing Team anunta ca vor organiza 2 curse anul acesta. Se stie ca sunt printre cei mai buni organizatori. |
Quote:
Organizatorii fac totul... |
cativa au ajutat... Alexius a ragusit urland la animale. Sper sa ne mai incanti cu prezenta si data viitoare :D
|
bine intelegem a fost NASPA dar totusi nu pune nimeni poze sau filme?
|
am pus eu cateva poze pe pagina anterioara.
|
le-am vazut
de 2 zile tot intreb daca pune cnv material |
|
Quote:
le-am mai pus o data , dar repet PUTETI VIZIONA INTREGUL ALBUM FOTO !!! AICI !!! PUTETI DESCARCA TOATE FILMULETELE DE !!! AICI !!! |
Quote:
|
Quote:
|
filmari dupa aeroport are cineva ... eventual mai de la inceputu "evenimentului" :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning