![]() |
Re: Made in Japan (Mazda) vs. ...?
da, frumos trage bine masina...kidule rog sa imi mai acorzi o revansa sa o pregatesc si io agariciu cum stiu io, aseara era luata ca de pe strada...nimic umblat la ea, oricum felicitari:) in sf ai si u o jucarie care se misca binisor...:) te mai sun io prin weekend cand o sa o fac putin mai rea special pt u:)
|
Ma bag si eu in lista?
|
Ma bag si eu...
|
Bagati-va toti:???:,Kiki ti-am zis,eu credeam ca ma bati,nu ma asteptam,si la distanta aia:???:.De altfel masina mea nu trage asa cum ar trebui,ti-am si zis de altfel...astept piesele din SUA sa vina mai repede:shock:
|
Quote:
O sa picam in aceeasi grupa .. sper sa nu ne intalnim din prima:???: |
Iti dai seama ca noi, "cunoscutii" nu dansam din prima......vreau si eu noutati...dar si provocari in acelasi timp :). Asa se ivesc suprizele....dupa cum am spus...imi doresc ca masina sa traga liniar si fara figurile care le mai face din cand in cand.
|
Bobby poate ne vedem noi in cazul acesta la Craiova :)
|
Ne vedem...chiar mi-ar face placere......dam mana...stam de vorba si atat :). Am auzit de tine....si nu cred ca are rost...cel putin nu deocamdata :P
Le: conteaza si diferenta intre tini si kimi...eu unu sper ca masina sa traga putin mai bine ca la pitesti...insa ramane de vazut daca vrea sau nu. |
kidule cu leonu meu ce zici incerci, sau e prea slab?;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In fine .. las-o asa :-j |
Cine mai doreste cine mai doreste ... dupa Craiova astept noi provocari ... dupa cursa din seara asta o las la odihna pt Craiova8)..sper sa`mi ajunga si fishele alea odata sa fie toti poneii acolo:twisted:
|
Ultima victima ... BMW E36 2.0 150cp ....
Topicul se poate inchide...masina este facuta praf la motor:sad:,deja innebunesc:sad: Mi sa rupt distributia pe la vreo 6000-7000rpm in a2a:sad: ... meditez cum sa fac rost de bani cat mai repede sa fac motorul ... sper sa nu fie grav:sad: |
Pacat :(
Ar fi trebuit sa faci si tu o schimbare de precautie a distributiei, mai ales ca nu e masina noua. Asta e. Sa o ai gata mai repede sa ne vedem la grupa B :D pe 2 mai la mare |
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning