![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
NU !!! tu TE ROGI sa fii bagat in seama :lol: :lol: |
Re:
Quote:
dak eu ma bag in seama ............ :roll: shi ... bai ... c0@e aici parca trebuia sa ne exprimam parerea despre flaviutza nuh ? shi sa votam ? ... pt.ka am votat ka e de treaba ... tre` sa sari cu gura ? ... ia` mai taci mah ... eu nu cred ca am greshit cu nimik ... sms ... :wink: |
asa repede te enervezi ma ? :lol:
esti slab ... iar .. chestiile astea cu sms .. si mms :) ma lasa rece :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol: reactia acida a unui tanar racer care a fost \"zgandarit\"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
6 Attachment(s)
ca tot vorbim de stresss :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Hahahahahahaha !!! :lol: :lol: :lol: Ce tare-ai fost :)
Si... ca sa lamurim povestea, vreau sa le spun tuturor ca te-am iubit din prima clipa-n care ti-am vazut moaca si m-am suparat pentru ca tu m-ai respins. D'aia am facut si topicul asta :( flaviutza: te iubeeeeeeeeesc, she :) |
Case closed !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol:
ah cat iubesc eu persoanele astea care scarmana in ca cat .. cum se cheama ? shit diggers ? :)) probabil mesajele le-a dat dat pana sa vada poze cu tine :P glumesc ma .. |
Te rog sa nu il ofensezi pe amicul si colegul nostru gabi incat sa-l faci ...... ***, pe fatza.
se poate? |
2 Attachment(s)
gabi cum ai facut ca sa nu apara jos ca ai editat postul?
pe bune acum kiar nu stiu... :roll: |
Nu apare pe toate threadurile cand editezi postul.. sau dak il editezi intr-un interval foarte scurt de timp... ceva de genul asta.
|
flaviutzo: controleaza-ti cuvintele, ca sa mi le controlez si eu in continuare.
orlando: un mesaj il poti edita fara sa apara lucrul asta atata timp cat dupa ce-l postezi nu mai posteaza nimeni dupa tine. |
1 Attachment(s)
ce caterinca cu mesaju asta :lol: apropo ce o fi fost in capul tau?la poll ma refeream ca mesaju e mai hazliu,chiar asa suparat ai fost ca nu te baga fata in seama? :lol:
P.s flaviutza e ok, chiar daca e lesbiana nu e stresanta :lol: |
1 Attachment(s)
o glumita de a mea cu cateva zile in urma cu inculpata ....nu este chiar asa de promitatoare ...da merge pt cine are timp sa citeasca :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning