![]() |
Re: Machete in lucru - X1190
6 Attachment(s)
imi cer scuze ca nu am mai postat nimic,dar pana imi vopseste macheta(saptamana asta sper,daca nu mi-o iau si mi-o fac negru mat)am mai facut unele lucruri la ea...
-o butelie de nos -interiorul l-am facut verde/negru -facut butoane de blocare a usilor -am facut sa se vada scrisul pe anvelope(Michelin) -am pus mocheta pe plafon -schimbatorul de viteza putin "modificat"(culoare) -pedale metalice -ecrane SONY in tetiere |
Frate,nu te supara pe mine da eu unu modelul acesta l-am cautat o vreme si in sfarsit l-am gasit stock, la mine in oras e cam rar, poate ca la tine nu da sincer ai stricat frumusete de masina, doar stopurile is frumoase. atat!
|
nu este chiar asa de rara...pentru ca atunci cand am luat-o erau acolo vreo 6 exemplare de Skoda...:D
|
Mai finiseaza putin acolo incinta din spate
|
m-am hotarat sa ma duc sa-mi i-au macheta de la acel om...un nesimitit...si maine o s-o fac negru mat...poze maine
|
octavia... ma steptam la ceva mai serios, mai decent sa zic
niste culori mai calde de exemplu mai lucreaza la finisaje... iti trebuie mai muuuulta rabdare, nu te mai grabi! si i-ar trebui niste jante masinii, neaparat! daca stiam... te ajutam cu un set pe 17" acum i le-am promis altcuiva... :cry: |
Quote:
cat despre body-kit,e si primul pe 1/24...si vopseaua poate o s-o schimb(nu stiu inca)....stiu,mai am de munca si de invatat,dar...din greseli invatam |
5 Attachment(s)
poze in sfarsit cu Skoda...scuzati-ma ca nu am pus poze mai repede,dar am avut probleme cu net-ul....este gata in proportie de 90%,mi-ar mai trebui niste jante mai mari....daca ma puteti ajuta:| buzz me:P
|
arata ok....tu ai vopsit-o?felicitari si bafta si al celelalte
|
E oribilă! Nici măcar simetrică nu e , după ce că arată ca transpunerea în realitate a unui desen creat de un copil de 3-4 ani.:(
|
eu ziceam ca vopseaua e aplicata corect....de simetrie,chestii de astea e adevarat...dar fiind primul lui tuning,e acceptabil;)
|
mersi darius si si tie manu;)...nu o i-au in nume de rau...stiu ca am gresit,daca o sa mai tunez vre-o macheta la scara aceasta,sper sa iasa mult mai bine decat aceasta:D
|
Ce e acceptabil? Cand aud expresia asta: e primul tuning, e acceptabil... Ce e acceptabil? Decat sa-ti bati joc mai bine nu faci nimic. Urasc treaba facuta de mantuiala, ca te plictisesti si hai gata sa o termin si pe asta.
|
cica prima ta macheta in lucru e pe prima pagina...stiai?:)... https://www.4tuning.ro/
|
mie nu imi place ce ai facut .. e lucrat urat ,nu ai avut rabdare cred si te ai grabit , ai pus barile/praguri astea , sunt mari rau , exagerate chiar , e tank , un adevarat RICHer ai facut din masina asta .. oricum bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning