![]() |
Re: Maşinile care nu se mişcă timp de şapte zile se confiscă
Voi chiar va cautati subiect de discutie...
Ma indoiesc ca o sa ridice o masina care pare folosibila, o sa ridice toate rablele care blocheaza locuri de parcare, trotuarul sau strada. Nu e normal? Ba este foarte normal. Sunt alti oameni care raman fara copii pentru ca nu au bani sa ii intretina si voi va plangeti ca va ridica rablele care nu au motor. Asta e, nu ai bani sa o repari, la revedere. Nu ai loc de parcare? Dar toti manelarii se vad doar in Suvuri. Vrei loc de parcare, cumpara un smart, un aygo ceva, sau daca nu ai bani, iti iei scuter. |
Quote:
Daca platesc impozitul pe masina, pe locul de parcare, pe orice trebuie platit la masina si loc de parcare, NU AU DREPTUL sa imi ridice masina. Este proprietatea mea si sta acolo cat timp platesc impozitele. Ca nu imi iau masina de acolo, da... dau dovada de nesimtire, dar totul e 100% legal, iar ce ar face ei ar fi un abuz. (ma refer la locurile de parcare platite) Daca sunt parcari libere, neplatite, nu inteleg de ce mai sunt neplatite, daca n-am voie sa parchez masina... chiar si mai mult de 7 zile. Daca am probleme cu masina si nu pot sa dau 40 de milioane una-doua sa o fac, care e faza? Acelasi lucru: platim impozitele si taxele la stat? Avem voie. Daca e parcata pe banda 1... n-ai ce sa faci! Orasul este foarte aglomerat si sunt destui imbecili care isi tin parcate masinile personale pe locul de parcare platit dar au si masina de la job dar o iau si pe aia acasa. N-au unde sa parcheze, parcheaza pe banda 1, sau fac magarii pe la primarii sa parcheze pe 2 locuri cand ei au doar un singur apartament, iar cei care raman pe "din afara" parcheaza pe unde apuca. Inainte sa se faca atata tam-tam cu ridicari de masini, mai bine s-ar face locuri de parcare platite. Dar parca e mai simplu sa strangi bani de la populatie din ridicarea masinilor, decat sa faci o investitie pe termen lung... nu? Mai bine s-ar face ceva cu ilegalitatile astea, nu magaria asta pe care vor sa o bage pe gat in sectorul 6. |
Era vb de cei care isi cumpara masina euro "0" si ocupa degeaba loc de parcare, deci nu e nici o ineptie ceea ce discutam si nu ajungem la ce are fiecare ci la ce ar trebui sa faca fiecare, sa se gandeasca de 100mii de ori inainte sa isi cumpere un rablament cand nu-si permit intretinerea ei, ca iti spun eu omule ca daca astia nu ar mai exista cum inafara nu exista noi am circula mai usor si am avea si tot timpul unde sa ne parcam, dar daca s-au inmultit ursii de 1000 de euro normal ca n-ai unde sa parchezi, in Buc vb desigur...gata cu postarea pe ideea asta!
|
mi-a fost ridicata masina parcata legal pe iuliu maniu.. nu era nici un semn care sa interzica nu era nici intr-o intersectie.. era pe iuliu maniu paralel. am ajuns la 19.30 la 19.45 am coborat masina era pe trailer... sa plece cu ea, am facut tamtam scandal am chemat masina de radar B-XX-ALJ au zis ca stai ca e parcata ilegal... am cerut justificarea video nu exista asa ceva, am platit 150 ron pe loc sa o dea jos de pe trailer.. ca atare 70% din ridicari sunt ilegale.
nu va mai dati cu pareri ca au dreptate... gresiti! blochezi strada, trotoar da! dar nu o ridici din parcare ca... are o janta de tabla in loc de toate aliaj!!! P.S. - cat despre ce-i care au masini de 1000E-2000E bravo lor, sunt cumparate cu banii munciti, exact cum scria cineva mai sus... o data ce plateste taxe care e problema ca sta acolo 1 luna? Aveti o varsta care am observato din posturi, la 15 ani... ati visati cu ochii deschisi pentru o masina fie ea si dacie. |
@mustang. frate, arata-mi si mie legea de la care a inceput discutia, ca am impresia ca se discuta pe vorbe aruncate in vant.
@antonio lucian, fa si tu niste poze la locul in care era parcata masina ta sa vedem daca ai dreptate. |
2 Attachment(s)
@Dimitris AM ATASAT O POZA! CE PARERE AI!
NU EXISTA SEMNE CARE SA INTERZICA STATIONAREA SAU PARCAREA! AM SUNAT LA O "CUNOSTIINTA" DE LA RUTIERA SI MI-A ZIS CA DACA N-AM BLOCAT CIRCULATIA NU AVEAU DREPT DE A RIDICA MASINA. scuze for caps.. vizavii sunt in spic parcarile.. am reeditat si atasat inca o poza.. sa nu credeti ca mint! (masina de radar fiind in fata chemata la insistentele mele, putin zis SCANDALUL MEU!) |
au ales la brodeala , e clar, ca sa nu stea degeaba. dar ce te mai mira in romania ...
|
vedeti ca s-a luat o cioara de ei aseara, de a venit masina de jandarmi si pana la urma i-a dat lu ala masina jos de pe rampa, ca ii batea si ii si taia pe toti dupa aia. Iau si astia masini mai de tot poporu asa, n-o sa vedeti prea multe x5-uri urcate, sau q7.
In schimb iau luat masina de munca adica un iveco daily a unui vecin de 2 ori, acum i-a dat in judecata, ca i-au luat masina ca gaseste loc de parcare la ora la care vine el si tot timpul isi lasa masina unde ar terbui sa stea taxi-urile, care normal nu stau acolo ca-si pierd clientii ci stau in intersectie blocand-o. |
bun... nu sunt din bucuresti dar pot sa imi spun si eu opinia.
pentru cei care zic ca este o idee buna, v-as recomanda intai sa rumegati si sa va ganditi bine de tot. si daca im mintea vostra teoretic ar suna bine ideea, imaginati-va cum va fi pusa in practica. nu va ganditi cum s-ar implementa asta in afara sau intr-un stat normal, ci canditi-va ca sunteti in romania si asta spune multe. asta cu vopsitul e penibila rau de tot. imaginati-va cum ar arata masinile si parcarile in 2 luni. nu ai mai stii care e semnul vechi si care e ala nou. cum s-a spus si mai devreme, ganditi-va cate abuzuri se vor comite. si in orice stat normal intai se asigura conditiile si doar apoi se sanctioneaza nereguluile. in cazul asta sa se faca intai parcarile si doar dupa aia eventual sa se gandeasca la astfel de legi. dar normal ca e romania si totul se face pe dos. cu siguranta banii astia vor umple doar ceva buzunare si nu se vor face nimic cu ei. atat timp cat ai taxe peste taxe, accize grupa mare in benzina care include si taxa de drum, care o mia platesti inca 1 data prin rovigneta (dar de aia drumuri tot nu avem), + impozit si altele, si rezultatul se lasa asteptat. si pentru cei care se simt frustrati cu masinile de 2000e, va spun ca si pe mine ma deranjeaza cand vad din astia care se cred mai zmei ca acuma au golf3 si conduc de-am pixu`, dar problema ca tampitii vor fi la fel de tampiti si cu o masina de 2000e si cu una de 10.000e (comportamentul e la fel si cu golfu 3 personal fie cu loganu luat la ocazie de la parinti etc) deci ganditi-va bine inainte sa va doriti ceva ;) |
este f bine ce fac ,cate masini nu vedem zi de zi stationate aiurea sau cati nu au doua masini si nu folosesc niciuna???...cine vrea sa vanda sa duca masina la targ sa plateasca spatiu,sa foloseasca site-urile specializate...
sincer mie imi convine aceasta decizie,nu vreau sa supar pe nimeni,dar de f multe ori ma invart cate 20 de min pt gasirea unui loc de parcare,din cauza celor care au mai multe masini,nu le folosesc,dar mor de foame si au restante la alte cheltuieli.... |
Quote:
Mie tot nu-mi vine sa cred ca este adevarata propunerea asta. |
In cazul in care mai doreste cineva sa posteze ceva aici ii propun sa citeasca primul post. Chiar am dus discutia muuuult prea departe de subiect. Nu stau acum sa citez din comunicatul de presa dar vorbim vorbe. Ne placeeee asa sa vorbim aiurea sa ne aflam in treaba, si recunosc ca si eu ca prostu am picat in pacatul asta. Am citit acum primul post si nu mi-a venit sa cred cat de dobitoc sunt ca m-am lasat antrenat intr-o discutie care nu are nici o legatura cu realitate.
|
cea mai mare prostie chestia cu trotuarul.daca nu incurci circulatia pietonilor ce rost ar mai avea sa blocheze rotile?sa faca locuri de parcare ca sa nu mai parcam pe trotuar.decat sa imi blocheze rotile as plati un loc de parcare dar daca nu am unde si cui sa platesc unde sa duc masina?cred ca incepem sa dam in cap celor de la primarie.uaaaaaa hotii dreaq
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning