![]() |
|
SRY DE OFFTOPIC--- Zetemte te-am vazut miercuri seara prin p=ta victoriei :) ascultai muzica tare :P te-am auzit din tramvai , am zis la misto... ia sa vezi ca e zetemte , ca vazusem ca e o corrola... si ma uit la ne TTE :) oricum frumos :P
|
e possibil :D Ma bucur ca iti place masina :D
|
Quote:
|
timpii de la mare.
GA. A NR. NUME LOCUL 10 PARVANESCU DANIEL I DACIA 1310 17.65 86 ANGHEL ALEXANDRU II PEUGEOT 206 17.72 108 ANDREI RAZVAN III OPEL ASTRA 17.73 GR B 176 BRADEANU VLAD I WV GOLF 16.44 150 CALUGATITOIU MIHAI II RENAULT 5 16.57 82 LIXANDRA MIHAI III DAEWOO CIELO 16.85 GR C 52 IONESCU ADRIAN I SEAT LEONE 14.98 118 IUGA ANDREI II OPEL KADET 15.72 116 RADU FLORIN III WV GOLF 15.91 GR D 184 TINTEA ANDREI I AUDI A3 15.16 169 CATOIU DRAGOS II OPEL ASTRA 15.82 50 COZMUTA FLORIN III MAZDA MX6 16.12 |
de timpii de la Timisoara nu se aude nimik ?
|
Vad a a ras tot Seatul Leon, stie cineva ce-are sub capota, ca totusi 14.98 e chiar bunicel !, oricum constat ca daca as fii concurat nici macar la grupa A nu faceam nimic :)
Dacia de la A e KWX-ul? |
E diesel :D
|
Oare astea sa fie ?
( Ma refer de la grupa C si D ) ... La mine startul s-a dat din maini ! Cine a cronometrat daca s-a dat startul asha ? Poate spectatorii ... Si nu numai la mine ... In fine ... Nu conteaza .. a trecut ... |
iti pot garanta pentru ca am fost la start ca, cronometrarea s-a facut desi startul s-a dat la mana. In fatza lu florica era baiatul care apasa butonul de cronometrare. O sa fac o poza la acel buton magic sa o pun pe forum acum la prima etapa
|
Si eu am stat la finnish - si nu bag mana-n foc de acuratetea informatiilor... \"Dadeti-va un pic mai incolo sa vedem si noi cine castiga\"+ alte \"mici\" scapari gen \"Urmeaza numarul xy cu qz\"; \"Dar xy a mai fost!\" ; \"Ah, am gresit - e xw.\"
|
Bai da timpu' lu rusea kre e?Ala cu Meganu galben?Oricum sunteti cei mai tari :D !!!!Tineti-o tot ase k o tine-ti bine 8) !!!!!
|
\"Ba\" (ca sa-l citesc pe Mr.Nice), da' Megane-u' galben cand s-a dat ?!
|
ma da nu ziceatzi ca a fost oprita cursa inainte de de grupa D?.. :roll: :roll:
|
Eu asa stiu. CURSA S-A TERMINAT INAINTE DE GRUPA D!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning