![]() |
Re: Mini Cooper S vs. Volkswagen Scirocco
Miniul are mai mult potential :P daca avea si mini mai multi caluti cred ca il facea cu mult mai mult scirocco :D mini are un motor de 1.6turbo :D si 174 cp
|
dar ce te face sa crezi ca are mai mult potential? cum am zis mai devreme, scirocco are atat LSD cat si suspensii intelgente active cat si cutie cu ambreiaj dublu. Mini deocamdata are un motor excelent(chiar daca nici scirocco nu dezamageste), suspensii f bune, dar nu pe masura celor de pe scirocco, si atu-ul principal raportul greutate/putere. Deci, tot ce are mini are si scirocco, chiar mai bun, dupa parerea mea(in afara de motoare care sunt prea apropiate ca finete si mecanica, si in lumina raportului greutate/putere).
|
Quote:
revin totusi si zic ca asta e un comparativ corect |
lol, lol, poate era un comparativ pana sa apara Scirocco, dar in rest nu se prea potriveste. In primul rand, mini este mult mai premium decat polo, apoi testul asta se face doar pt ca este f mari asemanare intre puteri, in rest nu au de-as face nik una cu cealalta-mini este un cooper S, adica varianta destul de normala, pe cand Cup-ul de la polo, este o varianta vitaminizata a variantei gti deja sportive, si este mult mai rara decat un Cooper S - apoi sa nu mai vb ca mini ar trebui sa scoata Cooper S john Cooper Works daca ar fi de comparat 2 versiuni la fel de "exotice", in plus, Mini are suspensie independenta f sofisticata pe spate, pe cand Polo are o "amarata" de punte rigida - Mini este mult mai rafinat si mai nou in toate, inclusiv motorul dupa cum zicea la 175 de cai cere un adversar de aprox 200, care sa aiba si un sasiu pe masura(adica scirocco). In plus, testul este f vechi, de aproape un an. Polo este total in alta clasa, chiar daca puterea este cam acolo. Trust, me.
|
vot clar scirocco !!
mini n-are nici o treaba pe langa el... |
Quote:
argumenteaza de ce mini nu are nici o treaba?ti se pare diferenta de 0.7 sec o diferenta astronomica?eu nu am zis ca scirocco nu e mai bun dar nici sa terfalesti cu mini in halu asta |
Quote:
insa cred ca fiecare are dreptul sa-si spuna parerea! |
Quote:
|
Quote:
|
are, are, dar nu-s sigur ca pe toate versiunile, sau nu stiu daca este disponibil inca. Acelasi diferential care va fi prezent si pe Golf VI GTI cu DCC (suspensiile active) si XDS (LSD-ul). Cat despre versiunea prezentata aici, intr-adevar nu are, asa ca, buna observatie, mersi ;).
|
VW Scirocco .. :) mult mai frumos....
|
Quote:
|
Fara suparare dar Mini ul mi se pare 'muieresc' in comparatzie cu Scirocco care este mul mai agresiv
|
Quote:
bravo;) |
cu toate ca mini-u e facut de bmw tot vw ramane baza (cel putin in comparatia asta )
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning