Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Mini Cooper S vs. Volkswagen Scirocco (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/107714-mini-cooper-vs-volkswagen-scirocco.html)

mef 06-02-09 11:52

Re: Mini Cooper S vs. Volkswagen Scirocco

Miniul are mai mult potential :P daca avea si mini mai multi caluti cred ca il facea cu mult mai mult scirocco :D mini are un motor de 1.6turbo :D si 174 cp

Ottaviano_m 06-02-09 12:12

dar ce te face sa crezi ca are mai mult potential? cum am zis mai devreme, scirocco are atat LSD cat si suspensii intelgente active cat si cutie cu ambreiaj dublu. Mini deocamdata are un motor excelent(chiar daca nici scirocco nu dezamageste), suspensii f bune, dar nu pe masura celor de pe scirocco, si atu-ul principal raportul greutate/putere. Deci, tot ce are mini are si scirocco, chiar mai bun, dupa parerea mea(in afara de motoare care sunt prea apropiate ca finete si mecanica, si in lumina raportului greutate/putere).

ovydioo 06-02-09 18:31

Quote:

Originally Posted by Ottaviano_m (Post 2043079)
dar ce te face sa crezi ca are mai mult potential? cum am zis mai devreme, scirocco are atat LSD cat si suspensii intelgente active cat si cutie cu ambreiaj dublu. Mini deocamdata are un motor excelent(chiar daca nici scirocco nu dezamageste), suspensii f bune, dar nu pe masura celor de pe scirocco, si atu-ul principal raportul greutate/putere. Deci, tot ce are mini are si scirocco, chiar mai bun, dupa parerea mea(in afara de motoare care sunt prea apropiate ca finete si mecanica, si in lumina raportului greutate/putere).

https://www.youtube.com/watch?v=1RxGL3dw6Ag
revin totusi si zic ca asta e un comparativ corect

Ottaviano_m 06-02-09 19:24

lol, lol, poate era un comparativ pana sa apara Scirocco, dar in rest nu se prea potriveste. In primul rand, mini este mult mai premium decat polo, apoi testul asta se face doar pt ca este f mari asemanare intre puteri, in rest nu au de-as face nik una cu cealalta-mini este un cooper S, adica varianta destul de normala, pe cand Cup-ul de la polo, este o varianta vitaminizata a variantei gti deja sportive, si este mult mai rara decat un Cooper S - apoi sa nu mai vb ca mini ar trebui sa scoata Cooper S john Cooper Works daca ar fi de comparat 2 versiuni la fel de "exotice", in plus, Mini are suspensie independenta f sofisticata pe spate, pe cand Polo are o "amarata" de punte rigida - Mini este mult mai rafinat si mai nou in toate, inclusiv motorul dupa cum zicea la 175 de cai cere un adversar de aprox 200, care sa aiba si un sasiu pe masura(adica scirocco). In plus, testul este f vechi, de aproape un an. Polo este total in alta clasa, chiar daca puterea este cam acolo. Trust, me.

andrew 46 09-02-09 13:36

vot clar scirocco !!
mini n-are nici o treaba pe langa el...

adrian78bmw 09-02-09 15:57

Quote:

Originally Posted by andrew 46 (Post 2051001)
vot clar scirocco !!
mini n-are nici o treaba pe langa el...

si tu nu ai nici o treaba cu postu asta ..poate mini e o trotineta....
argumenteaza de ce mini nu are nici o treaba?ti se pare diferenta de 0.7 sec o diferenta astronomica?eu nu am zis ca scirocco nu e mai bun dar nici sa terfalesti cu mini in halu asta

andrew 46 09-02-09 19:04

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2051370)
si tu nu ai nici o treaba cu postu asta ..poate mini e o trotineta....

scuza-ma daca te-am suparat domnule adrian.
insa cred ca fiecare are dreptul sa-si spuna parerea!

BRAVO 11-02-09 11:06

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 2036898)
tzacaniti :)) vreau si eu sa ma joc ca ei :D

exact la asta ma gandeam....fac ei ce fac si iese mare distractie cand fac teste comparative...LOL

paco_florin 13-02-09 01:29

Quote:

Originally Posted by Ottaviano_m (Post 2041097)
scirocco cu seria 3? Pfff, uite ca nu se poate. Scirocco peste este Mini, chiar daca sunt fan infocat Mini, era 100% sigur ca VW il va bate. La pret sunt mult prea apropiate si Rocco ofera mult mai mult decat mini. Ajunge sa vezi asta si prin faptul ca BMW se gandeste deja la noul mini pe cand Rocco este proaspat scos, si mult mai avansat tehnologic si mecanic: diferential autoblocant, suspensii active si DSG printre cele mai semnificative jucarii pe care mini nici nu le viseaza din cate stiu eu. Plus ca are un portbagaj aproape cat al golfului(300 l VS 350 aprox ai golfului) pe cand mini il are de 100 si ceva de litri?... apoi, lasand deoparte faptul ca mini este intr-adevar finutza si la interioare si materiale utilizate, Rocco il bate si la capitolul asta. la design, dupa mine, la fel, cu singura mentiune ca la interior scirocco putea fi mai original, in rest eu il gasesc splendid.

scirocco nu are diferential autoblocant ;)

Ottaviano_m 13-02-09 10:16

are, are, dar nu-s sigur ca pe toate versiunile, sau nu stiu daca este disponibil inca. Acelasi diferential care va fi prezent si pe Golf VI GTI cu DCC (suspensiile active) si XDS (LSD-ul). Cat despre versiunea prezentata aici, intr-adevar nu are, asa ca, buna observatie, mersi ;).

mitza mtb 13-02-09 20:02

VW Scirocco .. :) mult mai frumos....

paco_florin 14-02-09 12:43

Quote:

Originally Posted by Ottaviano_m (Post 2063295)
are, are, dar nu-s sigur ca pe toate versiunile, sau nu stiu daca este disponibil inca. Acelasi diferential care va fi prezent si pe Golf VI GTI cu DCC (suspensiile active) si XDS (LSD-ul). Cat despre versiunea prezentata aici, intr-adevar nu are, asa ca, buna observatie, mersi ;).

n-ai pentru ce :D am citit si eu k pe noul gti va aparea un LSD...:-P

X3M_5P33D3R 14-02-09 22:21

Fara suparare dar Mini ul mi se pare 'muieresc' in comparatzie cu Scirocco care este mul mai agresiv

andrew 46 15-02-09 09:18

Quote:

Originally Posted by X3M_5P33D3R (Post 2067646)
Fara suparare dar Mini ul mi se pare 'muieresc' in comparatzie cu Scirocco care este mul mai agresiv

:lol::lol:cata dreptate ai:-)
bravo;)

b-41-ras 16-02-09 18:05

cu toate ca mini-u e facut de bmw tot vw ramane baza (cel putin in comparatia asta )

All times are GMT +2. The time now is 23:25.

- Copyright 2026 4Tuning