Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Sparco sau Recaro? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/1072-sparco-recaro.html)

zguby 30-06-05 11:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
RECARO..chiar si cele sport..sunt mult mai confortabile decat sparco...si cum a zis pustiu de 15 ani..intr-adevar...nu cred ca i-ar placea cuiva sa aiba scaune de competitii pe masina.....alexutzu te iei degeaba de el..k-i nou ..k n-a vb chiar aiurea...

baietii voi intelegeti din parti ce a zis el si ce am comentat eu
EL A ZIS CA NU SUNT PE AICI MULTI CARE AU O MASINA PENTRU CURSE

SI EU AM ZIS CA E NOU PE AICI SI CA NU STIE CE ZICE DESPRE ASTA, cu el am lamurit faza asta pe MSN, nu am nimic cu el ca e nou

sunt cel putin 2 persoane care imi vin acum in minte care au o masina doar de alergat.

ce nu intelegeti voi de fapt?

Ma rog deja vobim discutii :))))

dj05dpx 30-06-05 12:50

Re:

Quote:

Quote:

RECARO..chiar si cele sport..sunt mult mai confortabile decat sparco...si cum a zis pustiu de 15 ani..intr-adevar...nu cred ca i-ar placea cuiva sa aiba scaune de competitii pe masina.....alexutzu te iei degeaba de el..k-i nou ..k n-a vb chiar aiurea...

SI EU AM ZIS CA E NOU PE AICI SI CA NU STIE CE ZICE DESPRE ASTA, cu el am lamurit faza asta pe MSN, nu am nimic cu el ca e nou

sunt cel putin 2 persoane care imi vin acum in minte care au o masina doar de alergat.

yo nu intelege

ala zice ca nu sunt multi si tu spui ca stii 2...ti se pare tie ca 2 sunt multi?mie nu

zguby 30-06-05 14:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj05dpx\"
Quote:

Quote:

yo nu intelege

ala zice ca nu sunt multi si tu spui ca stii 2...ti se pare tie ca 2 sunt multi?mie nu

Looooooool ti-a zis-o pe-asta :)))))

alexutzu 30-06-05 16:46

asta sa fie ptr baiatul ala care e un pic mai miop asa din fire

AM ZIS CA SUNT CEL PUTIN 2 CARE IMI VIN IN MINTEadica atunci pe moment

si in + nu am zis ca sunt multi ci am zis doar ca sunt!!!

Ciro_zel 30-06-05 17:04

Alexutzu vezi k te cam impiedici in propriile prostii pe care le spui.. :lol: . Pustiu a spus bine ce a spus.. si apropos .... DPX nu e miop , e bun observator :D

ontopic: Imi plac mai mult la design Sparco... la comfort nu ma pronunt ca n-am pus buca nici in recaro.. nici in sparco...

PS: Am stat in EVO VIII .. da' nu m-am uitat ce marca de scaune era... stie cineva.. erau bestiale scaunele

alexutzu 30-06-05 17:07

bine, ma scuzati ca nu ma ridic la standardele voastre, nu are rost sa mai discutam in continuare pe acest topic , asa ca eu o sa ma retrag si o sa ii las pe ASI sa comenteze in continuare.
la revedere

mertan 09-11-05 09:02

eu zic asa. cand a aparut recaro, sparco faceau betze de chibrituri.

Skma 09-11-05 10:35

:lol: Serios??

Hondarul 09-11-05 11:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
eu zic asa. cand a aparut recaro, sparco faceau betze de chibrituri.

mare cunoscator mai esti... daca mai zici multe chestii neargumentate, s-ar putea sa ai surprize. Vorbeste coerent daca vrei credibilitate.

skmadtm - nu mai fi off-topic si nu mai face posturi dintr-un cuvant si o moaca ca nu da bine. Considerati avertisment prietenos :lol: :lol:

mertan 11-11-05 05:29

daca am spus ceva gresit imi pare rau. dar care firma a aparut prima?

Miez 05-11-06 11:19

Re: Sparco sau Recaro?

Quote:

Originally Posted by mertan (Post 245106)
daca am spus ceva gresit imi pare rau. dar care firma a aparut prima?

Recaro - 1906
Sparco - 1977

Dar eu personal am ales si as alege din nou tot Sparco :D

DACIA-Wrc 05-11-06 11:59

eu merg pe sparco cu toate ca recaro suna bine :P
prefer sparco pentru sportivitate nu-mi trebe confort imi trebe ceva racing

only_4dan 05-11-06 16:18

1 Attachment(s)
eu am RECARO si sunt foarte multumit de ele!:D
electrice+incalzite:lol:

B.v.L 06-11-06 08:24

Quote:

Originally Posted by WRC-rulez (Post 173937)
100% recaro , pentru k nu kred k are cineva d-aici o masina speciala pt. alergat , k kare nu merge si pe strada :roll:

:lol: am eu una doar pt. liniutze :) nu umblu cu ea pe strada ca nu ii inmatriculata deci .. votat SPARCO :)

M Y U 07-11-06 19:44

1 Attachment(s)
Eu am Sparco pe masina,sunt foarte multumit de ele.Deci SPARCO ...

All times are GMT +2. The time now is 14:49.

- Copyright 2026 4Tuning