![]() |
Re: BMW z3
Quote:
am incercat(la insistentele unor prieteni).. intradevar arata bine . dar bine nu imi place ca este intr-o parte..... nu imi place ca nu e simetric.. astept alte solutii in afara de banda adeziva... |
si pana la urma dupa atatea discuti ce jenti i tragi la bmw:lol:
|
Quote:
nu m-am hotarat .... cred ca am sa ma hotarasc mai usor cu banii in mana ... ceea ce poate dura o bucata de timp.... dar cred ca voi opta pt ceva pe 17 cu buza.. preferabil cele de z3///M ,, sau BBS .... oare e normal sa imi consume 13.6 dupa OBC ??? |
Quote:
Cu distantierele, probabil ar trebui ele omologate, cam orice ce pui pe masina trebuie omologat daca are un rol activ, da nu isi da garcea seama stai linistit ;) |
Quote:
Nu imi e de Garcea.... mie de Doamne' fereste .. accident . stiu caz in care asigurarea nu l-a desagubit pe motivul flanselor..... ca sa le omologhez .. trebuie sa imi fac progr la RAR si asmd ???? |
1 Attachment(s)
......
|
II SUPERb ........ mai este pana sa ajung si eu acolo .. pleoape nu i-as pune .. pt ca sunt frumoase in opinia mea farurile.. insa i-as pune semnale albe...
|
Frumos Z3`ul. Sunt putine pe forum,ai grija de el. Mai am si eu cateva luni pana la 18 ani,sper sa fie si tatal meu binevoitor ca al tau sa-mi ia si mie o pisica coupe :X. Salut.
|
sefu` te-ai hotarat cu jantele?:-)
|
m-am hotarat atat asuprea jantelor cat si a masinii..... :))
Adica vand masina asa cum este. M-am convins ca nu e pt drumurile noastre.. plus ca motorul e micut , in orice caz ma despart de ea cu un sentiment ft placut pt ca mie inca imi place masinuta ft mult...... si e o placere sa te plimbi cu ea decapotata cand e vreme buna........... asa ca : Vand BMW z3 , 1.8 ( e 46,m43tub19 ) an fabric 2000, prima inmatric 2001 ,culoare albastru metal , 116oookm (adus la 108oookm din Germania) + HARDTOP, carte service bmw , 3 chei orig , prelata (softop) in stare buna - 4Xairbag - 2x geam el. - Jante aliaj 16" model BBS - Scaune electrice piele - mp3 JVC + magazie cd - Oglinzi electrice si incalzite - inele bord crom - pachet CROM (interior+ exterior) - Volan Sport(M) - sist.audio orig cu 7 incinte - bord computer Consumabile schimbate la 115oookm ,(ulei , filtru ulei , filtru aer, placute frana ) Masina a fost intretinuta ft bine , tinuta doar in garaj, iarna cu hardtop , mereu am spalato si am curatato, fara cerculete si altele Accept schimb cu x5 facelift sau e60 |
Quote:
te astept pe forum cu o noua aparitie,ceva mai puternic :-) |
la ce pret te-ai gandit s-o dai?>
|
Quote:
daca stau sa ma gandesc .. masina imi sta in 14ooo fara costuri de interetinere care nu se pun ..... da sper sa iau un 11.5oo 12ooo . . . pt ca in Germ e 10000 una.... fara hardtop. . .. si stiu ca multa lume imi va sarii in cap da noah .. dak nu o dau o tin si nu ma supar deloc.. |
ce mai zici old' friend :) , ce mai faci masinutza?
|
Quote:
am gasit debitmetru . astept sa mi-l trimita . si sa o duc la service pt un sunet ciudat undeva sub masina odata cu actionarea ambreajului. probabil ceva flanse la cardan. + bucsi pe la directie si la suspensii daca e cazul cu prima ocazie cand fac rost de ceva bani , angel eyes cu toate ca e mai dificil pt ca farurile melenu sunt rotunde . p.s. ai candut coupe-ul ? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning