![]() |
Re: Motor TRS cu cutie in 4 viteze
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
electric...nu stiam ca te pricepi atat de bine........crezi ca un sofer mai bun scoate in a 4 a la 4000ture 150km/h si un sofer mai prost tot in a 4 a tot la 4000 ture 100km/h sa fim seriosi.pt mine acest thread e inchis.credeti ce vreti........ |
hai sa fim seriosi da-o in mama ei de cutie intr-a 4a la 4000rpm e imposibil sa ai 150, nici cu una franta 5tr in a5-a nu ai viteza asta...totusi.
pana una alta la 4000 rpm ar trebui sa ai vitezele astea: 4tr RO 97.04 km/h 4tr FR 102.95 km/h 5tr RO 109.75 km/h 5tr FR 116.42 km/h |
Quote:
hai ca asta e buna......am dat doar un exemplu. |
ma gandeam ca ne dai si tu un exemplu concret cu cv astea 4fr lungi si scurte...eu am pe masina o cutie din 82 si se incadreaza la ce scrisai mai sus.
|
Quote:
iar cu 5RO tot in 4000 ai undeva pe la 120...ce scrie pe vitezomeru! si din cate s-a discutat pe forum s-ar parea ca 5RO e mai lunga decat 5FR...deci nu stiu de unde ai scris tu datele acelea... |
E un tabel facut cu toate rapoartele cu ceea ce a scris Scoorgie. Aia e viteza reala nu ce arata bordul! Dar noi ie prosti si nu stim nimic...
|
Quote:
|
Sincer nu stiu ce sa cred...sunt cam mari diferentele...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe mine nu ma intereseaza problema asta ..... ramane ca voi..... |
Eu cu 4 fr la 150 am avut aproape 6000 de rpm
|
la cv 4 fr in tr 4 ai 26,6 km/h la 1000rot/min
cv 5 ro nu cea mai fiabila dar cea mai tunabila ,tr5 1000 rot/min/40km/h cu pinioane tr 5 29/38 dinti originala avand 33/34dinti dar si cea mai reparabila, cat au pinioanele de la tr 5 la cv 5 fr? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning