![]() |
Re: Audi A4, B5 - ajutor!!!
Quote:
|
nu va afecta foarte mult !.. afecteaza performantele si consumul ( dar asta doar in comparatie cu 15" ), daca tu ai in talon voie sa pui pe 16 este ok !
|
Quote:
|
sunt foarte multe chestii ce poti face la un a4,in primul rand sunt o groaza de oferte ptr stopuri faruri eleroane body-kit-uri evacuari,oglinzi,eleroane de luneta,plin de idei,ce zic eu e sa mergi pe o idee simpla cat mai clean poate un pachet S si niste jante S e ce trebuie :-) oricum bafta cu masina !:-)
|
Un chit S-line e destul de scump si nu-mi place asa mult. Ma gandesc sa-i fac ceva nu foarte agresiv.....asa mai tacut. Jantele nu stiu care este modelul S-line:D.
|
3 Attachment(s)
parca ceva de genu,am si eu un audi si am tras ceva poze de pe net ca sa ma inspir :-) eu zic ca barile astea dau cel mai bine is de RS :-)
|
Quote:
|
distanta dintre prezoane este 5x112
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asa-i nu poti suporta dintr-o data. Eu vreau sa-i pun alt kit, inca nu m-am hotarat. O sa mai vorbesc pe aici pe forum sa mai vad ce se mai poate face. Mi se pare prea mult 1500 e pentri kit-ul ala. Numai bine! P.S. din ce an e si cat ai dat pe masina? |
eu am niste kituri complete.. te duc undeva la maxim 900 euro cu tot cu transport si cred ca si vopsite :D
|
Quote:
P.S. Ai reusit sa te uiti de jante? |
Quote:
|
Quote:
de jante..m-am uitat pt 5x100 si am gasit ceva dar cum vad ca ai 5x112 ma mai uit odata si pt 112 :) Cam in ce suma vrei asa, un maximum ? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning