![]() |
Re: Fotografiile mele - Griffo
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
Golf and Peugeot ceva nou ca de cand n'am pus a facut topicul panza de paianjen |
Ultima era interesanta cu un timp mai lung de expunere si sa prinzi masinile cum pleaca. Unele au potential.
|
Vreau si eu sa merg in hala asta :)
Cum facem ? :lol: |
Frumoase Fotografii :D vezi ca ai ceva praf pe lentila sau pe Senzor
|
19 Attachment(s)
Opel Kadett GSI Droopy Style
|
Buuuuuun , te-ai apucat de treaba aaaa , :D Ha , te-am prins , pana la urma ati gasit locatie :>:>:> misto , mai baga poze :D
|
chiar nu observi ca ai o pata ceva de genu pe senzor sau in obiectiv?
|
Quote:
2'st de ce s'au sters post'urile...pentru ca era poza pe alt forum pentru detinatorii de bmw? |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Golf V GTI Edition30 |
E cam aiurea sa-ti explic de ce se sterg posturile cand ai putut observa si tu ca au creat cateva divergente... pentru asta au fost sterse
In ceea ce priveste pozele... Detaliile sunt chiar frumose si prima poza imi place... in rest nu mai incerca sa tragi atat de mult de imagine in photoshop... e mai ok sa vad o pata neagra decat albastrul ala pe masina, vezi ultima poza... Plus mare grija la lumina reflectata de apa e foarte greu sa nu fie o poza arsa... cand ai o masina inchisa si un lac langa... Vezi ultima si penultima poza... oricum o sedinta in care ai reusit sa prezinti masina... as fi vrut poate si o poza de interior... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
- Copyright 2026 4Tuning