![]() |
Re: Shelby GT500 cromat in Dubai
sunteti invidiosi
|
Cred ca prima masina cromata care imi place. Asteia chiar ii sta bine.
|
Aiurea...stricam masinile asa degeaba...
Niste tarani... |
Quote:
|
Asta este problema romanului , sa isi dea cu parerea aiurea , masina omului,banii tot ai lui asa ca ne gasim noi trei c....ti din RO sa comentam.Are cu ce bai tata!!!!Si pe bune MASINA ARATA SUPER.Din ce am citit pe threadu asta cred ca niciunul nu va permiteti un SHELBY GT500 , dar sa il mai si cromati .. asa ca DND !!! Hai Pa !!!
|
Corrado - te-ai gasit tu sa te caci in gusturile noastre?
|
Sunt de parere ca i-ar fi stat mult mai bine pe alb cu dungi negre, decat crom. Asa a vazut-o el frumoasa... fiecare vede in mod diferit. Cat despre atitudinea proprietarului, consider ca n am observat. Dar e penal sa spui ca nu mai ai nevoie de oglinzi in casa si ca te berberesti gen.. in garaj :)) inca odata dovada ca: ai bani.. e un lucru bun.. dar ai grija ca au puterea sa te prosteasca. have a nice day
|
Unui muscle car i se potrivea o culoare dura...nu un chrom complet.
|
auzi la el " Not good, ...extreme good " eu spun ca e extreme kitch. vad ca arabii astia nu stiu altceva numa sa dea cu bani in stanga si-n dreapta. perlat sau mat ma mai asteptam da cromat astia is idioti...
|
Nu cred ca sunt idioti , dar avand ff multi $ trebuie sa-i cheltuie si ei intr-un fel :sad:
|
media de varsta acelor ce critica negativ masina nu depaseste 17 ani
|
tare sunt curios de unde ai tu datele astea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:17. |
- Copyright 2026 4Tuning