![]() |
Re: Volvo s 40
prea tare masina
FELICITARI !!! |
locul 1 la legale 16 aprilie ;) :)
|
desi parca wrx-ul a fost o idee mai rapid , poate au gresit afisarea timpilor
still , foarte tare , e bun si locul 2 |
Razvan am si eu o intrebare...cum se numeste aparatul care iti masoara viteza si timpii si de unde l-ai luat? multumesc
|
nu era al meu ,era al lui ceky(dimsport) si era un beltronics fx 2
|
on their way....irridium spark plugs , strut tower brace and turbo gauge
|
am vazut si eu ieri masina parcata undeva cuminte ... arata mult prea tare in realitate ...
|
danke shon ;)
|
Salut tuturor.
1.Este prima data cand laud un Volvo dar nu-mi pare rau ca am inceput s-o fac pt ca masina de care se vorbeste este intradevar speciala si tot special este si proprietarul ei pt ca fara mult bun gust nu iese nimic reusit.Mult succes la continuarea modificarilor si felicitari pt tot ce-ai facut la ea pana in momentul de fata. 2."Razvan am si eu o intrebare...cum se numeste aparatul care iti masoara viteza si timpii si de unde l-ai luat? multumesc" - Singurul loc de unde stiu eu ca se poate cumpara din Romania : http://www.xtremegear.ro/?mode=show&...d20db30555a7ee PS: un pic cam piperat pretul dar sigur isi merita fiecare banut daca nu ai alta varianta de achizitionare. |
Razvan,intrebai tu intr-un alt topic ,cine au fost pe 16apr.,numerele 136 si 26. Daca ai reusit sa afli,te rog da-mi si mie un pm. cu informatia respectiva. Nu a fost Soarer-ul nu a fost Audi, nu cred ca a fost kadett-ul galben. Raman ursuletzul argintiu ,astra alb(nu cred) si ...nu mai stiu care a mai fost.
Merci frumos pentru ajutor. |
nu am aflat cine au fost ; anyway , beltronicsul l-am achizitionat ieri prin intermediul cuiva de pe insomnia forum si a fost 650 Ron
http://insomniaracing.org/forum/view...e0a629b04aca76 |
M-ar bate si pe mine gandul...dupa ce aflu principiul de functionare(o sa caut pe net) si precizia de la cineva care-l detine;). Merci.
|
|
K&N Typhoon Kit :)
|
si la cat te duce kitu asta? putere ma refer
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning