![]() |
kam pe unde ar fi? ca sa-l vad shi yo...
|
m-ar interesa si pe mine itzi dai seama dar cand il intreb pe ala tot zice nu stie exact.... aflu eu zilele astea
|
Re:
Quote:
|
da , ai dreptate au pus limitatoare dar nu era vorba de faleza :)
|
Re:
Quote:
|
Faleza
faleza intradevar e buna de liniutze... shi eu o fac zi de zi cu motorul.... aseara au ajuns in galatzi baietzii din maramuresh cu motoarele care fac turul romaniei... :D a fost prea tare... cine vrea sa vina din toata tzara in galatzi pentru cateva zile cu motorul e bine venit... shi chear shi chestia cu liniutzele, nu e o idee rea pe faleza..
:D |
\"tzātzele\" de la trecerile de pietoni sunt o oarecare piedica... :(
|
..
si limitatoarele sunt bune pt ceva.... :oops: numi sariti in cap inainte sa vedeti filmuletzul asta...
|
..
1 Attachment(s)
..
|
Re: Recunoasteti locul
hmmm, hmmmmm, datzi-mi si mie add in lista voastra de mess, este mai usor sa vb acolo, facem o conferintza ceva!!!! add id: raku15ro
|
Re: ..
Quote:
|
bai lsd nu prea aia ce conferinta sa faci ca nu cred ca o sai gasesti pe toti niciopdata pe mess asta din proprie experienta bft
|
pai dak ai sa dai si tu add la id-ul meu poate o trantim d o conferintza, k asa zice toata lumea, nu ma bag k si asa nu este nimeni, adevarat k la ora la kre las eu mesajul asta doar tazz este on (adik compu' lu' tazz; k el doarme)... da cine stie, cum ne gasim mai multi....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning