Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Martinos (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/105580-machete-lucru-martinos.html)

DTH 22-12-09 18:47

Re: Machete in lucru - Martinos

Scaunele ( spray auto ) vopsea ...1 din variantele astea doua care le-am spus mai sus , si vor iesi superbe , belive me ca asta folosesc eu ! succes !

Martinos 22-12-09 19:19

OK! Mersi...
As mai avea cateva intrebari :lol: :
-cum se foloseste decapantul si cam la ce pret este?
-dupa ce am dat jos vopseaua de pe masina este obligatoriu sa o dau cu grund?
-chitul auto cum se foloseste si cam la ce pret este?
-ce culoare s-ar potrivi la masina? initial m-am gandit la alb si capota neagra...sau portocaliu cu negru..

zN3u 22-12-09 20:02

-grundu iti astupa unele imperfectiuni !minore!
-decapantul e in jur la 15 ron si dai cu pensula dupa care lasi cateva minute pana se branzeste vopseaua dupa care pui macheta sub apa si merge vopseaua jos,pentru vopsea mai veche de 10-15 ani sau mai multe straturi se face la fel dar se pune ceva folie care nu lasa sa se evapore solutia si se lasa mai multe de 30 min.
-chitul auto in jur la 10-12 depinde de unde ei si ce fel de cutie(marime),se amesteca putin intaritor cu chitul si se aplica.
-roz bombon cu picatele.

Martinos 22-12-09 20:10

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 2915083)
-grundu iti astupa unele imperfectiuni !minore!
-decapantul e in jur la 15 ron si dai cu pensula dupa care lasi cateva minute pana se branzeste vopseaua dupa care pui macheta sub apa si merge vopseaua jos,pentru vopsea mai veche de 10-15 ani sau mai multe straturi se face la fel dar se pune ceva folie care nu lasa sa se evapore solutia si se lasa mai multe de 30 min.
-chitul auto in jur la 10-12 depinde de unde ei si ce fel de cutie(marime),se amesteca putin intaritor cu chitul si se aplica.
-roz bombon cu picatele.

intaritor primesc la chit auto? sau de unde il procur?

Martinos 22-12-09 21:15

si cat timp trebe sa astept dupa ce am dat cu decapant pentru a putea vopsi?
1 ora? 1 zi? (scz de dublu post...nu imi apare butonul EDIT :oops: )

bmwh548 23-12-09 00:23

Dupa ce decapantul si-a facut treaba, ai spalat si ai degresat cum trebuie macheta, poti aplica stratul de grund (macheta sa fie perfect uscata).

Martinos 23-12-09 08:15

6 Attachment(s)
OK! Mersi..Iata portbagajul cum as dori sa fie (cu ce il pot lipi? Picatura ataca plasticul? ... e plastic de la carcasa de CD )

Va mai arat si sistemul meu de "prindere" pt a vopsi :D
Picatura (superglue) ataca plasticul?
(daca eu lipesc doua bucati de plastic ,carcasa de CD cu Picatura superglue nu are cv efecte negative, adica sa-l topeasca sau asa ceva?

kagula_89 23-12-09 08:36

suportul acela nu e bun deoarece atinge macheta.cel mai bine il pui pe un tub de vopsea.picatura si superglue nu ataca plasticul dar lasa urme.incearca contacta de la revell sau poxipol clasic

bmwh548 24-12-09 12:31

Daca nu vrei sa pastrezi transparenta lipeste linistit cu Picatura.

Martinos 24-12-09 15:48

OK! Mersi de sfaturi....Am terminat de facut sistemul audio...am dat-o cu grund si i-am vopsit capota in negru....(s-a uscat in 6 ore :evil: ) acuma am sa vopsesc restul caroseriei....poze? mai incolo.. :lol:

bmwh548 24-12-09 15:53

Cum adica s-a uscat in 6 ore? Ce fel de grund ai folosit? Ce fel de vopsea? Unde ai vopsit (temperatura e critica pentru uscare)?

kagula_89 25-12-09 09:59

a vopsit pe casa scarii.

skyZZo 27-12-09 19:16

macheta e super frumoasa(vreau si eu:lol:)
scaunele tiau iesit groaznic,fale din nou
vopseste jentile in alb ;)
asteas sfaturile pe care pot eu sa ti le dau(neavand nici cea mai mica legatura cu machetele:rolleyes2)

LE:2KT
mai era o pagina
daca eram Tu lasam culoarea originala si puneam cat mai mult alb :lol:

Martinos 28-12-09 23:06

Salut...am dat jos vopseaua cu decapant si am luat-o de la inceput...am facut niste modificari la bodykit si i-am dat jos manerele si bandourile....i-am facut bad boy look si un eleron mic .....maine vreau s-o grunduiesc.....imi spuneti si mie cam la ce temperatura pot vopsi? +10 grade sunt de ajuns? :D

SkiZZo mersi ;)

bmwh548 29-12-09 13:21

Minim 20 de grade Celsius...

All times are GMT +2. The time now is 19:14.

- Copyright 2026 4Tuning