Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Adio Intimitate In Romania ..... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/105192-adio-intimitate-romania.html)

trafy-vr6 22-01-09 18:23

Re: Adio Intimitate In Romania .....

Voi nu intelegeti un lucru. Ca sa va asculte telefonu trebuie sa faceti ceva anume ca nu sunt nebuni sa va asculte telefoanele,in plus le trebuie si mandat !

ON TOPIC: NU va asculta ce vorbiti, inregistreaza doar ca X`ulescu a apelat pe Y la ora 15:00 si au vorbit 2 minute ( NU INREGISTREAZA SI CE VORBITI ) , nu va dati seama ce servere le-ar trebui ? ca sunt unii care au 4-5 telefoane
Cu internetul la fel, inregistreaza ca X a stat conectat pe messenger de la ora 8 dimineata pana la 22. NU vad ce vorbiti, vad doar ca ati trimis mail si cui, cu ce IP ati avut legatura, daca nu stiati, RDS sterge toate logurile odata pe saptamana !

bmwm5 22-01-09 18:26

am vazut acum la tv o replica spusa de un preot:nu de tehnica trebuie sa ne temem,caci nu ea ne duce in Iad,ci de cum e folosita pentru a ne duce in iad....

dolb 22-01-09 18:35

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2001935)
Voi nu intelegeti un lucru. Ca sa va asculte telefonu trebuie sa faceti ceva anume ca nu sunt nebuni sa va asculte telefoanele,in plus le trebuie si mandat !

ON TOPIC: NU va asculta ce vorbiti, inregistreaza doar ca X`ulescu a apelat pe Y la ora 15:00 si au vorbit 2 minute ( NU INREGISTREAZA SI CE VORBITI ) , nu va dati seama ce servere le-ar trebui ? ca sunt unii care au 4-5 telefoane
Cu internetul la fel, inregistreaza ca X a stat conectat pe messenger de la ora 8 dimineata pana la 22. NU vad ce vorbiti, vad doar ca ati trimis mail si cui, cu ce IP ati avut legatura, daca nu stiati, RDS sterge toate logurile odata pe saptamana !

in primul rand.. ai dreptate! nu inregistreaza ce vorbim ! .. dar asta asa e anuntat! eu spre exemplu stiu cand mi se asculta telefonul .. pentru ca ii aud ! ii simt ! si n-am probleme nici cu telu..nici cu cartela ! de facut ceva rau.. nu e numai asta, faza e ca.. spre exemplu daca e un tip urmarit, iar el te suna sau tu il suni, si te simt ei ca esti si tu suspect..pac ti-l asculta si pe al tau !

in al doilea rand.. nu iti dau dreptate cu internetul ! ei chiar pot vedea discutiile tale! chiar eu am un program de rahat cu care vad ce se discuta in reteaua mea ( pe messenger ) . Daca eu am rahatul ala de program..iti dai seama ca astia au ceva mult mai tare care poate monitoriza orice IP :) nu crezi ?

trafy-vr6 22-01-09 19:02

NU au voie fara mandat sa vada ce scri. Iti dai seama de cate persoane e nevoie sa vada ce scrie fiecare si cat se scrie in fiecare zi ? Si in plus, ce sa vada la noi ? cum ii scriu eu unuia: hai la un suc, hai la shaorma, ce faci, asl pls ?

Gabi 22-01-09 19:04

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2001970)
[...] eu spre exemplu stiu cand mi se asculta telefonul .. pentru ca ii aud ! ii simt ! [...]

Hai că am rās şi īn seara asta.
Quote:

[...] chiar eu am un program de rahat cu care vad ce se discuta in reteaua mea ( pe messenger ) . [...]

Īl vreau şi eu ! :lol:

bmwm5 22-01-09 19:13

si eu,pentru la servici :)

dolb 22-01-09 19:18

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2002082)
NU au voie fara mandat sa vada ce scri. Iti dai seama de cate persoane e nevoie sa vada ce scrie fiecare si cat se scrie in fiecare zi ? Si in plus, ce sa vada la noi ? cum ii scriu eu unuia: hai la un suc, hai la shaorma, ce faci, asl pls ?

corect..nu au voie fara mandat! dar unde mai e corectitudinea in romania ? :) ..intr-un fel ai dreptate ca ce sa vada la tine.. ca ii zici lu unu sa iasa cu tine la un suc...Dar nu e exclus sa monitorizeze pe cei care sunt mai suspectati decat noi ! :)

@ Gabi..no comment stii ca sunt f suparat!

@others: daca vreti programul: google is alive

trafy-vr6 22-01-09 19:29

Ii monitorizeaza pe aia care sunt suspecti si atunci CU mandat. NU au voie fara, e ilegal

@others: programu se numeste radmin si daca aveti anti virus sau spyware pe calculatoru care vreti sa il instalati, insistati degeaba

P.S: cautati moosucker e mai bun decat radmin si trebuie doar sa stiti ip`ul persoanei....cu ala ma jucam de acasa cu aia de la scoala la informatica, puteti sa ii scoateti cd`romu, sa vedeti ce scrie, sa ii dati ecrane cu diferite culori, restart, nebunii:))

dolb 22-01-09 19:32

trafy.. e bun si ala dar eu am altceva!

spre exemplu programelul meu, il instalez doar pe calc meu, si imi vede toate ip-urile de pe reteaua la care sunt conectat ( softex targoviste ) . Daca stau si iau fiecare ip la rand vad ce se discuta! programul este probat cu un prieten din aceeasi retea si vedeam ce scrie altora :)

Sorry de offtopic! dati-mi warn , dati-mi ban sunt un baiat rau!

Mustang 22-01-09 20:23

Quote:

in primul rand.. ai dreptate! nu inregistreaza ce vorbim ! .. dar asta asa e anuntat! eu spre exemplu stiu cand mi se asculta telefonul .. pentru ca ii aud ! ii simt ! si n-am probleme nici cu telu..nici cu cartela ! de facut ceva rau.. nu e numai asta, faza e ca.. spre exemplu daca e un tip urmarit, iar el te suna sau tu il suni, si te simt ei ca esti si tu suspect..pac ti-l asculta si pe al tau !

Tovarase, sa nu te superi ca iti zic, dar in momentul cand "ei" asculta... nu ai cum sa iti dai seama pentru ca doar asculta... Au doar CASTI. :)

Cred ca esti o idee cam ... paranoic. No offence. ;)

dolb 22-01-09 20:51

Mustangule..ai crescut la tara ? sau ai stat la tara? eu am crescut la tara, pe la 5 ani ai mei de-abia se pusese telefonia fixa in sat! ... pe la 7 ani deja stiam sa sun sa formez.. etc. Ideea e ca acolo eu eram legat cu vecinu, care vecinu era legat cu alt vecin de al lui..si tot asa! Erau momente cand.. daca eu vorbeam la telefon, si vecinu ridica receptoru, il puteam auzi .. sau el putea auzi convorbirea! Atunci se intampla des.. acum s-a mai calmat dar cand ma mai duc pe-acolo si se intampla sa vb la telefon, aud asa f f f incet si alte convorbiri !

Asa cum spuneam, nu sunt paranoic, pe mobilul meu cand efectuez un apel la iubita mea... nu se intampla sa fie ascultat! dar cand efectuez un apel catre vreun membru de partid sau cineva mai important .. pac caraie si face ca toate alea telefonu si se simte ! Poti sa ma crezi, poti sa nu ma crezi ..asta e, eu stiu ce aud.

trafy-vr6 22-01-09 21:03

Nu e adevarat, posibil sa fie din cauza telefonului tau sau al persoanei care formezi, de exemplu si eu sun pe cineva si se aude ok si cand sun alta persoana se aude cu distorsiuni...asta nu inseamna ca e telefonul urmarit. Mai era vrajeala aia ca daca suni pe cineva si ala scoate bateria in timp ce tu suni si tu continui sa auzi ca suna e ascultat...

Nu ai cum sa sti cand cineva te asculta sau nu pentru ca nu`s asa prosti sa se dea de gol si au tehnologie. Ce zici tu cu centrala aia veche..si eu am avut daia la tara dar se auzea asa pt ca era firul tras de la unul la altul si cand suna telefonul la cineva suna la toti...tehnologia a evoluat de atunci si nu cred ca cei de la SRI mai au centrala daia :)

Gabi 22-01-09 21:06

dolb, fără caterincă, şi mie, după X căzături luate, īmi cārāie 1112le cānd sună.

dolb 22-01-09 21:10

trafy..telefonu meu e ok, cartela este ok ! am verificat la vodafone ca am un amic acolo ! si totul e ok, ei au zis ca nu au probleme din astea si nu au auzit pe cineva sa se planga de asa ceva. Asa cum am mai zis .. caraie doar la persoane importante! Crezi ca o persoana importanta are nokia 3310 ? .. ai dracu toti au 8800 Carbon Arte si toate fitele alea de telefoane!

trafy-vr6 22-01-09 21:12

n`ai de unde sa sti..as opta pt un 6310i decat un 8800 care ma tine bateria 1 zi:)

All times are GMT +2. The time now is 00:27.

- Copyright 2026 4Tuning