![]() |
Re: Masina noua 15.000 Euro .
Quote:
|
si eu recomand acelasi lucru ! imi gasisem un opel vectra C destul de dotat,1.9 cdti 150 cp din 2008 cu 11.000 km, la vreo 13500 ceva de genu !
|
eu zic sa nu renunti la o masina noua (mai ales ca nu e vorba despre logan) pentru o masina SH. mergi pe focus sedan, mi se pare cea mai buna solutie dintre toate cele enumerate.
iar cat despre AAA auto, cred ca daca i-as da o masina unui taran din varful muntelui sa care balegar cu ea ar fi instare mai buna decat ce-i in parcul alora. |
se gasesc multe masini din 2008 la km putini ! mai ales de la reprezentanta.. si la bani buni! spre ex: eu am aveam de adus un tiguan 2.0 tdi 140 cp full option, din 2008 la 11.500 km de la showroomul din Hamburg ( parca ) .. la 26.000 cu tva deductibil si as fi ajuns la 21800 netto. Dar omul plin de fite si figuri a zis " nu vreau decat modelul cu 170 de cai " - care era cu 10.000 euro mai scump ! Pana la urma s-a ales cu un X3 la 170 de cai chel din 2008 la 25.000 km si 28.000 euro :) Asta e !
|
asta e beleaua multora care iau masini sh, dupa cum imi povestea cineva care se ocupa - citez: "domne', cand e s-o cumpere noua, nu mai stiu ce sa mai scoata de pe ea ca s-o faca mai ieftina, da' cand e vorba s-o ia la mana a doua, ma freaca ca vor si piele si clima si navigatie si tot ce poate avea".
in loc sa plece de la premisa: iau ce gasesc mai bun, mai nou, si mai frumos, indiferent ca are 90 sau 150cp sau clima sau a/c, pleaca de la premisa: iau numa' ce-are piele clima incalzire in scaune, 15000cai zburatori, etc, ce dracu' nu conteaza ca are 200mii km doar e nemteasca tata, e ca tancu'. acum sa revenim la topic: bogdan, nu incerca numai focusul la drive-test, chiar daca pare cea mai buna varianta, incearca orice masina te-ar tenta catusi de putin, pentru ca decizia ta poat elua o intorsatura cu 180 grade |
am la firma focusuri sedan, varianta trend de 1.6 100 de cai, si le-ar prinde bine aia 15 caluti catedeodata, dar in rest e o masina buna, desi unii o numesc cazan si etcm nu sunt prea multumiti de ea, mie chiar si cu astia 100 de cai imi place. spatiul interior e suficient, destul de frumos aranjat, cu lumini dragute, poate umpic la piciorul drept sa nu fie destul spatiu, asa simt eu... in schimn cotiera e foarte buna, ai grija sa iti iei cotiera extensibila, e foarte relaxant sa schimbi stand cu mana pe cotiera si poti face asta doar daca o extinzi la maxim. scaunele sunt f confortabile si per total e masina spatioasa si buna, arata bine si din exterior de asemenea (gandeste-te bine la culoare.) portbagajul este imens.... deh , sedan :P daca as fi vrut sedan, era printre primele mele alegeri, eu ti-o recomand , isi merita banii.
mai e mazda 3 sedan.... iarasi f frumoasa, sau Astra sedan, dar nu e asa prietenoasa la interior. eu as alege focus, iar daca as avea mai multi bani, mazda 3 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning