![]() |
Re: Rezultat final A.R.T.A.
sunt pentru poll;)
|
Quote:
P.S. pro pt poll |
poll!!!
|
sunt pro ptr poll.
|
si eu sunt pt poll dar sa se faca incepand de la faza 1 a concursului, pt ca si la matrix cred ca s-au facut greseli in "jurizare"...
|
pro pentru poll?! ???? si ce credeti voi ca ve-ti rezolva prin poll? propria satisfactie ca nu o sa il vedeti pe llilluu pe primul loc !? Amintiti-va ca a mai fost odata o faza de genul asta.... si daca iar o sa faceti la fel...o sa faceti 4tuning-ul de rusine pe parte de VT...pentru ca o sa contestati decizia celui care a fost pus sa organizeze.. Nu cred ca l-a numit Gratzian pe MostWanted organizator asa aiurea...stia ce poate si cum s-ar descurca...asa ca nu are rost sa mai tipati aiure
P.S.: probabil ca am aberat un pic sus....dar asta e ma baieti...Luati decizia ca Atare si nu mai contestati aiurea. La urmatorul o sa fie mai bine ;) |
atatea pareri contra nu-ti ridica un semn de intrebare...;)
|
Quote:
|
nu...nu imi ridica nici un semn de intrabare
|
Quote:
|
Quote:
|
a zis cineva ca dadusem mass pt nru de tel a lu mw , era k sa imi zica castigatorii k plecam din oras si nu aveam acces la net
|
Ca][n scz de faza cu numele ...nu mi-am dat seama :) 2 la mana nu ti-as fi dat locul 1 dintr-un singur motiv ...executie ....ma repet ca design e super creatie ...imaginatie totul e ok ...dar ca executie nu ma satisface...sincer si nu ca am ceva cu tine si nici nu cred ca sunt in masura sa zic eu castigatorul .....dar eu sunt f obsedat de detalii de executia lucrari , cat de bine este finisata..si sincer a lui leello mi-se pare ok ca executie ...
pot spune si de No Limits Design ...excenelta idee la inceput cand am vazut cateva WIP - uri deja imi faceam probleme ca nu ma clasez nici in primii 3 eu ....dar a avut ceva probleme sa grabit si asa arata lucrarea lui la final.... Mrsika - nu mi-se pare de locul 2 deoarece ...finisajele detaliile ...nu sunt atat de bune NU AM NIMIC CU NIMENI mi-am spus parerea ms frumos |
Doar podiumul va fi modificat daca faceti poll, asa ca pe restul nu o sa-i ajute cu nimic.
|
de ce va agitati atata si ce e cu surpinderea asta ... dati cu ochii p la 3D sa vedeti ca au fost cazuri si mai aiurea d atata si unu similar cu acesta chiar acu 2-3 luni cand s'au facut TT-urile ;) ... degeaba faceti poll k nu se va rezolva nimica, poll-ul se va baza pe tovarasie ... cine are cei mai multi prieteni p forum ala va iesii primu'
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning