![]() |
Re: Pagani Zonda R dezvaluit oficial in Viena!
Quote:
|
ce oti avea cu veyronul asta, singura asemanare dintre ele e ca sunt supercaruri in rest sunt extrem de diferite, 300zxtt are dreptate
|
OFF:Nu stiu carei faza cu veyron , toti au auzit de ea ca rpd are 1001 cai putere si prinde cam 407km si gata asta e cea mai tare masina in linie dreapta si pe circuit,veyron a fost facuta ca sa se arate ca se poate face o masina cu 1000 cai putere si sa nu se renuntze delok la lux ( ai piele,casetofon,aer conditionat,geamuri electrice , gps si alte dracoveni) si ca poate fi comoda si se poate sofa o perioada mai indelungata( totusi nu e o masina pentru dus la munca) fara a avea probleme de gat,spate, etc ;sincer veyron si zonda sunt in supercaruri diferite, prea diferite pentru a fi comparate.
ON: Pagani prima oara cand a aparut cu zonda a facut un boom mare pe piatza auto cu un design iesit din comun , performantze lasatoare de bale si cu in fiecare au imbunatatit vechea masina , au facut-o mai aerodinamica, mai usoara mai puternica , mai rapida pe circuit ,mai rapida in linie dreapta , e o masina de curse pe care o poti folosi in weekend pe o pista ca deh pentru altceva nu vad sa o folosesti decat daca vrei sa te duci la cumparaturi si sa sofezi cu pungi si plase pe pe parbriz si volan :D |
super car o adevarata tehnologie
|
Quote:
|
de ce trebuie sa comentam la bijuteriile astea...trebuie doar sa privim ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
"A 1-ton Ferrari F40 or 1.2-ton McLaren F1 feels utterly different and, frankly, a whole lot more fun." -aici ei au dat doar niste exemple, doar nu vroiai sa-ti insire acum toate masinile de acest gen. Si ce stie sa faca in plus veyronul fata de zonda ? Stie sa faca cartofi prajiti ? Nu stie. Ca e mai luxoasa la interior nu stiu daca ai observat dar si pagani-ul e de destul de luxos, si oricum acest lucru nu are mai nimic de-a face cu experienta de condus. Cand conduci te uiti in afara masinii nu inauntrul ei, deci din punctul meu de vedere poate sa aiba si interior de rahat (la propriu!) ca nu ma intereseaza, atata vreme cat nu miroase desigur :D Ca e mai confortabila ? Acum pe bune, pe cine intereseaza confortul la o masina din asta ? Daca te intereseaza asa mult confortul atunci ar trebui sa te orientezi spre alte masini, in nici un caz spre unele cu 1000 de cai putere. Ce rost are sa te complici cu o asemenea masina, care are o autonomie extrem de redusa si o garda la sol la fel de mica ? Eu unul nu vad care-i sensul. Quote:
Care-s plusurile veyron-ului ? Lasand la o parte puterea pe care oricum nu ai unde sa o folosesti, mie mi se pare ca are doar minusuri: sunet, manevrabilitate, road feel, totul e la ani lumina (ma rog exagerez) fata de zonda sau alte masini de genul. Ce-i drept veyron-ul sta mai bine la confort, numai ca dupa cum ziceam nu cred ca intereseaza pe cineva acest aspect la o masina sport hardcore. Mai degraba il intereseaza sa se simta bine la volan, sa simta masina etc. Daca esti mos si te intereseaza confortul iti iei bentley. Quote:
Quote:
Dupa cum vezi, omul zice cat se poate de clar ca daca cineva i-ar oferi posibilitatea de a alege intre veyron si un ferrari f40, el ar alege-o fara sa clipeasca pe cea din urma. De ce ? Pentru ca veyron-ul nu implica soferul nici pe departe la fel de mult, ori in fond si la urma urmei asta e tot ce conteza la o masina sport, nu luxul sau confortul. Quote:
Apoi scuza-ma ca te intreb dar de unde stii ca masinile de strada zonda nu sunt confortabile ? Ai condus tu vreuna ? (fac si eu ca tine :D) Pana una alta cei care au condus-o spun ca nu sta chiar asa rau la acest capitol: Quote:
Quote:
In fine nu cred ca are rost acum sa te conving de acest lucru, fiecare cu preferintele lui. Daca pe tine la o masina sport de 1 milion de euro te intereseaza in primul rand sa fie comoda si luxoasa si nu ultra-sharp si ultra-light precum e zonda (care la randul ei e comoda si luxoasa, ce-i drept la cote ceva mai reduse :D), probabil ca veyronul e masina perfecta. Apropo, ce zici de interiorul asta, ti se pare luxos ori ba ? |
Quote:
Quote:
Apoi daca cu veyronu zici tu ca ai putea sa mergi prin bucuresti, nu vad de ce n-ai putea cu zonda ! (evident cu versiunea de strada nu cu cea de circuit) Ce te impiedica mai exact ? Si la urma urmei daca unii pot sa mearga cu LP640 sau cu Carrera GT prin bucuresti de ce n-ar putea si cu Zonda ? Sau ti se pare asa mare diferenta intre aceste masini ? Quote:
|
e masina pentru circuit,imaginativa masina asta in traficu din bucuresti :))
|
Quote:
Veyron este doar una, este propria sa clasa. Si cu asta am terminat. |
in sfarsit cineva care intelege esenta veyron!(postul de deasupra)...1001 CP ti se par putini ? Intradevar....sunt foarte putini. Puteau sa scoata mai mult evident, dar marketing, si ca suna frumos, au ramas la 1001. Daca adaugam ca nu s-au pus sa stoarca motoru ala de fiecare resursa, ca ei vor ca masina sa tina mai mult de cateva luni, pare destul de logic
|
asta da masina:o . si fratee terminati cu veyronu... cred ca asta se bate cu MC12
|
Quote:
P.s. Calibra din poza de la avatar, nu are nicio legatura cu masina pe care o conduc (culmea, e marca pe care ti-o doresti mai mult ca orice si la care se mai adauga si un "M"), ca dovada ca inca odata aparentele insala. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
P.s. Calibra din poza de la avatar, nu are nicio legatura cu masina pe care o conduc (culmea, e marca pe care ti-o doresti mai mult ca orice si la care se mai adauga si un "M"), ca dovada ca inca odata aparentele insala.[/QUOTE] ma bucur pentru tine ca ai un M3..M5...M6...sau orice altceva ai avea! cand voi termina facultatea si voi profesa am sa te invit la o liniuta... atunci cu siguranta vom vorbi ca de la egal la egal! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning