![]() |
Re: BMW Seria 3 Winter Concept by Miranda-Series
PS: Si din punct de vedere tehnic, ca sa fie fair-play, compara un turbo-diesel cu o turbo-benzinara.
|
Mai dar ce sunteti asa de "tehnici"...pana la urma conteaza si indemanarea ca in lumea reala conteaza mai putin ca 335i obtine cuplul maxim la 1300 rpm (unul care nu stie il doare in cot ,pe el il intereseaza sa merga bine masina)!Dati-mi mie un 335 D si am curaj sa ma intrec cu oricine are 335i si nu ma face!(Crazy driver):twisted:
|
Ai vrea tu ... :twisted:
... sa-ti dam un 335, fie el si diesel :P |
:):):):)) fi atent la faza asta :( http://video.aol.com/video-detail/ev...id=VIDURVAUT11 ) si trageti concluzii pe urma .... 286 de cai vs 343 si pana la urma castiga diesel !deci daca e in mana unui sofer bun face minuni un diesel!:evil:
|
Pai asa daca esti sofer bun, ii faci pe toti cu un tico, nu ? Atunci ce rost mai are sa vorbim despre Diesel vs Benzina :) ???
|
Nu e nici chiar asa :-j !dar aici se vede eficienta motorului diesel ! 57 de cai mai putin si face M3 e46 !asta e chiar tare!pana la urma e M3 e46 ...asa ca tutusi ...si BMW M3 a plecat primul si pe urma dieselul a venit incet dar sigur din spate si la facut!Deci?:D
|
Quote:
oricum suntem offtopic, exista deja un topic benzina vs diesel.. p.s. eu inca sunt curios de m-ul acela de 500cp ;) |
MAMA CE JANTE ARE CRED CA NU ARE ADVERSAR BMW TATA ATAT
|
335i a batut vechiul m3 in acceleratie, dar nu in motricitate(circuit), in schimb 335d a batut 335i si pe 335Xi pe circuit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning