![]() |
Re: [VAND] Kituri exterioare si accesorii pt orice model FIAT
ce fel de stilo ai ? in 3 sau 5 usi ?
|
5 usi
|
http://shop.racelook.com/index.php?c...lo.html&page=1
http://www.lester.it/uk/catalogo_mar...ILO&marca=Fiat ai aici pt stilo in 3 usi. iti poti alege bara fata si ai si pt stopurile pt al tau niste rame. vezi ce iti place si vedem ce facem apoi cu pragurile si bara spate. spune-mi ce coduri te intereseaza de pe fiecare si iti voi spune fiecare la ce pret este. |
suuuuus
|
Re: [VAND] Kituri exterioare, suspensii si accesorii pt orice model FIAT
Salut, ma intereseaza un kit de latire pentru fiat bravo. cat ar costa?
|
din pacate wide body nu exista pt fiat bravo.
http://www.jms-fahrzeugteile.de/Aero...172_30175.html uite aici in schimb tot ce poti gasi pt el. daca te intereseaza ceva spune-mi codul piesei si iti spun preturi. |
Prelungire fata : 217047
Praguri : 217048 Prelungire spate : 21704 Pentru Fiat Bravo. Trimite-mi mesaj privat te rog.Mersi |
ai pm...
|
Variante "tuning" pt semnalizatoarele laterale de pe aripile fata de Stilo? 5 usi dar cred ca sunt la fel pt toate versiunile.
|
din pacate nu te pot ajuta cu semnale pt stilo. nu stiu sa fie vreo firma care sa faca asa ceva.
|
susssss
|
Salutare. ma intereseaza pentru un fiat punto mk3 fabr 2007 (1.2 benzina 60cp)5 usi urmatoarele
-arcuri eibach (sau alt model) care sa coboare garda cu 30 mm (daca exista si merg fara schimbat amortizoare) -pretul grila fata fara sigla mk3 -eleron pt 5 usi in genul celui din primul post poza 8. Astept niste preturi. mersi |
6 Attachment(s)
Quote:
Eibach: 175 E AP Sportswerke -40/-30mm - 135 E KW 185 E Weitec -45/-45 - 161 E Eu pe masina am eibach pro kit, pe care il recomand, insa si Weitec sunt FOARTE bune. grilele sunt 89, respectiv 99 E Attachment 806771 Attachment 806770 eleroane avem asa: var 1 - 118 E Attachment 806772 var 2 - abarth look - 79 E Attachment 806773 var 3 - 118 E Attachment 806774 var 4 - 105 E Attachment 806775 |
uppppppp
|
sus cu tine ca si asa esti sticky =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning