![]() |
Re:
Quote:
ne vedem...cu doua zile inainte :) si spargem norma de bautura...ne facem critza si poate \"sor-mea\" cu coasa trece peste noi...poate o fraierim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: merge ? :D |
hm....buey sa nnnu intrati in coma alcoolica :lol:
|
si ce daca ? :D
|
Tuesday, November 6, 2085
Si io care credeam ca o sa ma lase ficatu mai devreme ! Plus si cu rinichiul cred ca o sa o duc bine :D |
ai vazut \"final destination\"...?
|
Tuesday, October 12, 2083 wow :) mos mos nu gluma o sa ma spele copii mei la fundulet :D
|
1 noiembrie 2060 :lol: :lol: ,ohohohooooo mai am de trait mult si bine :lol:
|
:lol: :lol: faZele astea nu cred ca is adevarate :D ....eu zic ca o sa mor dintr`un accindent de masina....cand o sa mor sa`mi facetzi poza la bord...sa vedetzi unde s`o oprit acu :D :D :D
|
la mine de fiecare data cand ii dau sa calculeze imi da date diferite si aceleasi date :) se pare ca nu o sa stie nimeni cand am sa mor...(sau poate is mort deja ) :lol: :lol: :lol:
|
Saturday, February 26, 2061 :(
|
Sunday, November 2, 2059
daca nu atzi murit sa va rugatzi sa muritzi cat de repede de data aia ca vin sa va \"lucru\" la frane sa ma putetzi insotzi acolo sus |
I-am dat sa imi arate la interval de 2 secunde...si odata mi-a aratat ca ma duc draq in 2068 si dupa in 2074 :lol: ...Alegerea e a mea????? :lol:
|
Re:
Quote:
probabil........depinde de ce masini iti vei cumpara :lol: |
Monday, August 1, 2067 hmmmm hmmmm
da nu vreau sa mor :cry: :cry: :lol: |
ba faza e de mai mult de caterinca, i-am dat de vreo 3 ori la rand aceleasi date si mi-a zis ca mor in ani diferiti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning