![]() |
Re:
Quote:
Vine dome stai ca vine cum asta e problema sub camerele de fimat direct la holywood :wink: |
intr-un final apoteotic am reusit sa o comitem eu cu achim
rezultat --->> cu start de pe loc nici o sansa pe 400 m din mers in schimb s-a dus jumate de masina in fata mea pana pe la 160 dupa care incepeam sa ma apropii deci o masina buna dupa parerea mea |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
de audi ...nu mai zic nimic :) |
Re:
Quote:
iar despre aprecieri, iti multumesc mult :oops: oricum, eu inca am o \"pasiune\" ascunsa pt X5 :wink: |
daca am zis nici o sansa pe 400 m ma refeream ca nu are el nici o sansa pe 400 m
la mine in masina cand ne-am dat mai erau 2 indivizi care si-au dat cu parerea cam pe unde era masina lui achim....poate erau putin rautaciosi dar eu zic ca era pe undeva pe la 3-4 masini lejer in spatele meu deci \"amice\" nu ai ce sa-mi spui de audi....fa rost de un s3 si te astept |
o sa pun un filmulet \"de nokia\" de a doua oara cand ne-am dat de pe loc (doar atunci am) :shock:
|
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS3
|
1 Attachment(s)
asta e filmuletul... aici era cam 1 masina... 1 masina si ceva intre noi si ma mai apropiam... zic eu :shock: oricum, avusesem o plecare dezastruasa din cauza prafului de pe jos si a lipsei mele de exercitiu (deci, in intregime vina mea :oops: )
cat despre S3, am auzit ca dupa, intr-o cursa cu un A4 2.0TFSi (cu chip) a pierdut, e adevarat!? :?: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
wow...asta p 400 metri?!
k dk da, nu vreau sa imi imaginez p 1000 cum ziceati voi :P nenea blazey,accepta ofrandele mele si te rog sa nu mai turezi niciodata bestia langa mine, la semafor :P |
promit :)
|
Ce zici Vlad , ne dam si noi ? Ca si-asa nu ne-am vazut de mult timp ;)
|
diseara pisi?
stiu ca nici cu tine nu am nici o sansa :) dar DA vreaus a vad care e diferenta :) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning