![]() |
Re: E36 - GR 83 BMW
2 Attachment(s)
-Primele poze la chiuloasa si bloc motor.
-Ma Kezii facem si noi ce putem......vine caldura ....ne trebuiesc si noua pantaloni scurti noi.....si ceva bascheti cu talpa mai groasa....ortopedica de preferinta fara model. |
7 Attachment(s)
Multumim pentru poze Florica!
Si de la mine cateva poze cu suportul de stalp pentru:turomentru, boost si temperatura uleiului! |
misto masina...s-o stapanesti sanatos.......cred ca te-am vazut prin gr :-?
|
dar aveti ceva de lucru...cred ca o sa iasa ceva tare...
spor la treaba baieti... |
Multumim pentru aprecieri! Speram sa iasa ceva forta! O sa va tinem la curent cu toate modificarile!
|
INTERIOrul e chiar superb.. scaunele refacute merita toti baniii ..... cum e dvd-ul acela "retractabil" face figuri ?? calitativ??? cam cand estimezi sa fie gata motorul ?.. bafta si felicitari
|
Quote:
Si cu motoru nu pot sa spun cand va fi gata ca stam dupa piese,dar toata evolutia va fi postata aici....... Multumesc frumos.. |
Quote:
Merci pt aprecieri....... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Si in sfarsit a venit si kitul turbo! Cateva poze cu el sa va mai clatiti ochii dupa o lunga asteptare!
|
cat a costat radiatorul ala de ulei ?
galeria aia cred ca o sa crape prima :-) bafta ... |
Toate au fost incluse in kit! Speram sa reziste toate... galeria se va inlocui si ea cu timpul..
|
-Galeria a plecat la resudat astazi, stim ca e partea slaba dar cu timpul o vom schimba. Nu va fi deocamdata la putere maxima , are nevoie de timp sa se acomodeze cu puterea masinii si dupa aia mai umblam la presiune.
-Radiatoare de ulei de la 80 de euro aduc , fara furtune. |
Viitorul suna bine pentru pisicuta asta.Bafta cu proiectu!:D
|
supe faina masina sa o canduci sanatos
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning