![]() |
Re: Motoarele germane versus motoarele italiene
Quote:
|
Quote:
|
deci nu-i un motor, ca-s doua. BUUUUN
Si-atunci cum putem spune ca nu se poate compara cu SSC? |
va mai spun ceva de meditat masina care a fost din 1994 cea mai rapida masina de serie mclaren F1 avea motor de BMW normal aspirat ...nici ferarri nici lambo nici maserati ..tehnologia germana e peste cea italiana si cred ca si peste cea americana si japoneza..
|
nu se poate compara, nu are acelasi lux, comfort, fiabilitate, rafinament si asa mai departe, oricine face o pocnitoare sa prinda o data, de 2 ori 400+, nu asta e marea scofala, ci sa o faci cu cap, nu degeaba multi au zis ca nu prea o sa mai existe masina ca veyron.
PS: e un motor, nu doua, e din 2 incrucisate dar rezulta unul @ DOLB, ceva de genu stiam si eu, nu cum a zis Ionut, ca e facuta de inginerii alora, si VAG a adus doar banii, asa te minti doar pe tine, si nu are niciun efect |
Quote:
Frumoasa masina, foarte puternica, dar cu volan pe mijloc ca tractorul si nu e vorba de tehnologie, ci de cel mai mare motor aspirat pus vreodata pe o masina de serie (daca 106 exemplare se pot numi serie). N-am nimic de obiectat. |
Quote:
|
Quote:
1. de unde stii tu de fiabilitate? 2. cine-s aia multi care zic ca nu o sa mai existe o masina de genul asta? 3. comfort? ai fost cu vreunul si nu stim noi? Ce Dumnezeu sunteti asa batuti in cap ma? |
Quote:
1) nu am fost in vreun Veyron, dar nici tu nu cred ca ai fost in toate masinile pe care le lauzi, dar o scurta privire la cum arata interiorul de veyron, si ce au spui dobitocii aia de l-au condus, si o privire la cum arata Aero ala, cred ca e edificatoare. La fel si cu fiabilitatea, nu fi naiv si fii realist. Ceva indopat , sa atinga o anumita viteza, dar un stiu de cate ori, nu se poate compara cu ceva studiat si gandit, si investit ENORM in ea, ca Veyron, ever. Si sper sa renunti la jigiri, la varsta aia comportamentu asta nu e prea roz. Si argumente de astea 'ai fost tu cu ea', le pui cand si tu stii ca am dreptate, dar vrei sa pari interesant, gica contra |
dolb si ionutz dati dovada de prostie deja nu mai insistati pe o directie..
oare ferarri enzo fxx are 800 de cp de ce a fost construita?cand au construit F40 era cea mai rapida masina din lume 325km/h si F50 la fel a fost construita..imi place lamborghini imi place maserati dar nu poti compara alfa 159 cu seria 3 si c-classe nici bravo cu golf nici lancia thyesis cu e class seria 5 jaguar xf |
Quote:
Care-s dobitocii aia? Vreau si eu sa stiu cum iti dai seama de o masina pe care o conduci 2 ore cat e de fiabila. Cat despre Aero ala, cum e edificatoare privirea care i-o arunci? Esti somitate in materie de design auto? Nu-mi stric seara pt tine, esti mult prea incuiat ca sa se poata discuta civilizat cu tine. |
anaconda, data viitoare cand mai faci vreo referire in posturile tale la alti useri, in loc de argumente concrete, ai warn, si continuam progresiv.
iti spun tie pentru ca tu ai fost primul pe topicul asta care a inceput cu referiri personale, si tu ai si antecedente. restul, va rog eu, strict la subiect, nu e normal sa ne balacarim in loc sa argumentam strict referitor la subiectele discutiilor |
Quote:
In comparatia 159 , serie 3 , c-klasse. 159 e cea mai frumoasa, care e peste serie 3 si c-k la stabilitate, C-kl e cea mai comfortabila , iar serie 3 e , cum se zice, copilu ala mic si prost si avorton pe deasupra. in comparatia bravo , golf , lancia delta: pai lancia ar fi cea mai frumoasa, dupa care golful. La motoare si bravo si golf exceleaza, la calitate si comfort, golf e no1. in comparatia thesis , serie 5 , jaguar xf: cea mai frumoasa e jaguar, dupa care s5 dupa care thesis, cea mai performanta este serie 5 dupa care jag dupa care lancia, iar cea mai comfortabila, jaguar dupa care serie 5 , dupa care thesis. Dupa cum vezi italienele ( in opinia mea ) cam pierd la comfort si/sau performante ( in unele cazuri ) insa CASTIGA FOARTE MULT LA ASPECTUL MASINII SI LA SENZATIILE OFERITE LA VOLAN! Cine zice ca o italiana nu se simte bine la volan ( ca si idiotul de Tiff ) este NOOB, IDIOT, cum vrei tu sa il numesti :) |
Quote:
am fost ci cu bravo in fata ca pasager dar e inghesuit si oricum cred ca golf 6 ramane referinta in spate ai loc berechet..oricum se spune ca italienii fac cele mai frumoase masini din lume |
exista femei .
exista cateodata si barbati care au in sange ceva de la femei :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning