![]() |
Re: E30 - ursul meu mik:P
nu mai bine o recarosezi decat sa o dai la dezmembrari?
|
urs din'94 non euro
azi am fost:( |
nevermind...
|
Quote:
|
n'am scaner! oricum ce rost ar avea sa mint? spune'mi ce vrei sa iti spun din acte! sau la ce rubrica sa fac poze!
|
1 Attachment(s)
uite aici se refera in civ
|
Quote:
|
Logic, touring ...... sau cabrio
|
Daca o dai la dezmembrat nu iei mare lucru pe ea iar daca o dezmembrei tu o sa te apuce batranetea pana o sa vinzi piese in valoare de 1500 euro;). Mai bine fa un efort si cumpara o coaja de 318 si faci recarosare, foarte legal;).
Urs din 94 non-euro e strigator la cer, dar traim in ROMANIA..............(ce scarba mi-e) PS. sa vedem cum va fi noua taxa, se revine la cea veche???????? am inteles ca o sa se tina cont de indicatiile UE. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
depinde cum e masina.. daca crezi ca merita 3000 de euro.. inscrie'l..
la recarosare din cate stiu io nu platesti taxa de mediu.. da platesti alta taxa.. de recarosare.. am inteles ca ar fii in jur de 600 e daca gresesc nu ma injurati. nu mai tin minte exact |
sau... ar putea lua seria de pe un urs inmatriculat si ar puneo pe a lui ( sunt multi care se pricep cu asta ) si in loc de aia 600 de euro poti sa o vopsesti in culoarea din viitoru talon ... iar daca nu e acealasi motor ... mai dai un $ la itp odata la 2 ani . variante sunt ... vointa sa ai
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning