![]() |
Re: E63 - BMW M6
Felicitari pentru masina, sa o stapanesti sanatos!
Sunetul e de milioane... o adevarata placere. Cat despre modificari... clar nu trebuie sa pleci urechea la sfaturile tuturor... nu e o masina din `90 pe care s-o modifici la aerodinamica, suspensie, motor si altele... e o masina foarte bine gandita de cei de la Bavaria si nu stiu daca mai are nevoie de ceva. E doar conceptia romanului: "hai sa modificam tot ce prindem!"... Cred ca cel mai bine te sfatuiesti cu oameni care se pricep la acest model. Multa Bafta!! |
Quote:
1. Ar fi bine sa fie asa,am vedea mai multe masini tunarite pe strada ! 2. Cred ca anduaox e unul din ei... Daca nu el atunci cine ? :) |
Quote:
ce sa iti raspund ?:-) ca bunavointa am...:rolleyes2 |
Quote:
daca voi face in curand topic despre un Lambo ? oare ce sugestii voi primi :shock: ? |
Cam aceleasi...
Fa-ti topic cu un Ferrari,ca acolo chiar nu iti mai zice nimeni nimic :D |
Eu imi sustin parerea despre conceptia romanului, in special a userilor 4tuning... care sunt in stare sa modifice orice, fara sa se gandeasca inainte daca te ajuta la ceva modificarile respective.
eMH, nu stiu cine e anduaox...(decat daca e AOX cu ursul)... deci nu comentez. PS: ca mi-ai adus aminte de lambo... am kituri pentru lambo dors de vanzare, daca te intereseaza :)))) |
andu aox e cel cu un urs,si cu un seria 6 ,si mai avea o masina,nu mai stiu exact ce !
(asta daca imi aduc eu bine aminte,cer scuze daca gresesc) Sper sa nu se supere ca il barfim aici... |
Quote:
Nu poti sa compari ideea unuia care pt el 507 cai ( de fapt 400 de cai, ceilalti 107 cai actionati de la butonul ///M-agic ) sunt o partida buna si ii ajung fata de o alta persoana care vede m6-le ca baza de plecare in a-si dori mai multi cai . " Pole " - eu inteleg cam ce idei ai, daia ti-am si sugerat ceva dragut, mai mult estetic ... nu enspe mii de vise cu mii si mii de cai .... --- si da, andu ar fi in masura sa vorbeasca despre modificarea unui m6 ... cat despre restu' ... aplaudaci de fel |
asa si ?...
:rolleyes2 |
Quote:
da...inca astept. |
Quote:
daca te astepti ca toata lumea sa iti laude achizitia .... te inseli . Da e o masina frumoasa, puternica, scumpa, pe care si-o permit foarte putini ... dar cred ca mai conteaza si caracterul . Quote:
ai vazut vreodata o capota de m6 stock si una de carbon una langa alta ? le-ai cantarit ? daca suspensiile sunt asa bine gandite la diviza Motorsport de ce masina se inclina asa rau in filmul postat de tine ? de cate ori pe an mergi pe circuit ? unde se afla centrul de greutate al unui m6 stock ? |
Quote:
nu am nevoie de recunoastere sociala sau mai stiu eu ce iti imaginezi :lol: era o discutie materiala...total seaparata de ce spui tu 8) la acel "quote" am raspuns...nu a fost in trend ? sau ce ? |
Quote:
cum se inclina ?? :shock: care circuit ?:oops: centrul de greutate la un M6 ? da, uite o intrebare on topic.... RASPUNDE TU :rolleyes2 |
Ideea e ca tu ai postat masina pe un forum de tuning unde teoretic orice masina se prezinta trebuie sa aiba modificari sau sa vina pe parcurs. Din zisele tale, tu o consideri perfecta, perfect de acord, e masina ta si faci ce vrei cu ea. Pt intretinere si altele sunt forumurile specifice marcilor. D-asta te-au luat un pic la rost ;)
|
Quote:
vad ca ai la semnatura un M5 e39... :sad: este pe un forum de "tuning", pt ca este o masina "tunata" de M Division....astfel ca ca, remarca ta deviaza :rolleyes2 sau se regaseste in banal.... uite, m-am razgandit. Voi posta aici in continuare 8) Tot nu inteleg ce vrei :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning