![]() |
Re: Machetele mele - AndyNed
Multumesc !
Decorul si aparatul foto, fac toti banii, nu macheta :lol: |
Scuza de off-topic dar cu ce aparat faci pozele ?
|
Nu e offtopic.
DSLR Nikon D80 10.2 Megapixeli + Blitz Nikon SB-600 Speedlight i-TTL |
Quote:
|
Si unde le faci (pozele)?? Ai vreo ,,cabina" sau ceva de genu??
|
1 Attachment(s)
Nu folosesc nicio cabina. Doar o coala alba de hartie ca fundal sau un material negru. Ca iluminare, doua lampi de birou puse in directii opuse sau in ultimele poze, cele cu Chrylser Crossfire, un neon si blitz-ul extern al aparatului pentru a obtine umbre estompate.
Un dezavantaj la pozele cu blitz, timpul de expunere obligat este foarte scurt si DOF-ul are de suferit ( Depth of Field ). |
1 Attachment(s)
Renault 12 Bogota Taxi 1973 - IXO Models - scara 1/43
Renunt la pozele "artistice" din motive evidente. Macheta este sigilata in blister si prefer sa o pastrez asa cum este. |
Man de unde iei R12-urile si R 8-urile si la ce preturi , ca vreau si eu !!!! Superbe !!!!!!!!!!
|
Ebay sau intern. Pretul variaza - 15/30 dolari.
|
esti de invidiat pt colectia de R8,R12 si Dacia pe care o detii!foarte deosebite!
|
Tot cu un D80 fac si eu pozele...ce coincidenta...cam multe in comun:))...fotografii,machete...si din acelasi oras..
|
Frumoasa colectie, frumoase poze! Bravo.
|
Multumesc baieti pentru aprecieri. Deocamdata fac o pauza foarte lunga si nu voi mai achizitiona machete pentru o perioada mai mare. Revin insa cum reusesc sa mai adaug ceva in colectie. Pana atunci numai bine !
|
machtetele tale sunt foarte frumoase si forte bine relizate,sti sa le alegi,si pozele sunt....super marfa,bv;)
|
frumoasa colectia!!!
imi place mult mini-ul |
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning