![]() |
Re: Dacia Nova Factory car 300 cp
Off topic... Din cate stiu eu Dacia berlina ultima "fata" a aparut in Nov 1999, tot atunci si motorul injectie monopunct...
On Topic... Macar fa mai multe poze cu masina... interior, exterior, poate mai "furam" cate ceva de pe acolo... asta daca nu e secret de stat binenteles... |
ce se mai aude de nova??? ceva inbunatatiri ,modif. .....??mai pune poze cu masinuta dc mai ai timp ..noroc
|
Quote:
Sorry de off |
Primele dacii zambetul lui gion gionel au aparut pe 10.09.1998, erau cu carburatie si marea majoritate mai pastrau spoilerul patrat
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
....... Alejandro, vad ca nu ai afisata varsta la Avatar si asta imi confirma ca esti tanar si poate nu ai prins acele vremuri cand Daciile Nova chiar rupeau "Gura Targului" cum spune ciuperca gabriel chiar in orasul nostru, Resita... ele chiar au fost acolo pe Coasta din primul an ce au aparut, 1995... ...nu aveau cum sa apara dupa '97, cum explici ca in august '97 alergau pe Traseul de pe Valea Domanului si eu am reusit si sa le fac poze :) Foto: 1-2-3 : Dacia Nova la TIBCO '95 Foto: 4 Puiu Rusu 1997 ( masina lui PUIU este cea cu NR 4, iar cea cu Nr 8 este DAN NECULA) / Resita 1997 Foto: 5 Viorel Obrejan NR 21 / Resita 1997 PS. daca aveti poze cu Novele si au numerele de mai jos, sau va intrebati cine sunt cei din acel film de la Balvanyos 1997, ei sunt :) Echipa DACIA RACING TEAM pt anul 1997 Nr 4 Puiu Rusu DACIA NOVA H 7 Motor aspirat Nr 8 Dan Necula DACIA super NOVA H 7 Motor Turbo Nr 21 Obrejan Viorel DACIA NOVA H 3 Motor aspirat Nr 17 Gollner Heintz DACIA super NOVA ??? Motor turbo Nr 18 Diaconu Eduard DACIA LIBERTA H 3 Motor aspirat ------------------ Gabi ai o masina valoroasa, felicitari !....... |
pai si daca au aparut in 95 de ce le-au scos pe piata pt utilizatorii de rand deabia dupa 2 ani? am 20 de ani, chiar nu cred ca e importanta varsta.
|
2 Attachment(s)
Quote:
te-am intrebat de varsta pt ca banuiam ca nu poti fi mai mare din moment ce nu stii despre acele vremuri, ..... :) e cool ca ai 20 de ani si e si important sa stii..nu te-ai suparat ca am intrebat, nu??? ...iti doresc multi ani linistiti si fericiti.... ------------- Ca sa revin la topic mai pun 2 poze cu Novele din anul 1999 (cineva le spunea "Spurcaciuni" ) Foto 1:Puiu Rusu _ Nova nr 4_ 1999 Resita Foto 2:Dan Necula _ Nova nr 7_ 1999 Resita |
nu ma supar ca ai intrebat, dar acele dacii stiu ca au avut motoare renault, au fost primele dacii cu motoare renault; de ce le-au desfintat echipa de rally?
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/103167-dacia-nova-factory-car-300-cp.html |
2 Attachment(s)
Quote:
-Daca tu vb de masinile de "Strada" nu stiu, dar Novele de "Curse" au avut motoare Dacia si unele(super Nova) propulsoare VW.... -Echipa Dacia Racing Team (Viteza in Coasta si Rally) a desfintato conducerea Renault cand au preluat Uzina Dacia.... __________ O fotografie din Revista AUTOTEST 1995 si Specificatia Tehnica a masini,,,,, |
Quote:
|
butoanele si comutatoarele alea din bord de la ce sunt?
|
Foto 1:Puiu Rusu _ Nova nr 4_ 1999 Resita
Foto 2:Puiu Rusu _ Nova nr 8_ 1999 Resita[/QUOTE] Masina din foto 2 are nr.7 :D Aceste masini au fost blamate inca de la inceput de "marele" George Grigorescu, fost pilot de uzina Dacia, si care nu a obtinut vreodata ceva spectaculos cat a alergat sub culorile uzinei....pacat |
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning