![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
okk np . dar cursa nu va fii organizata de noi in intregime din cauza timpului pe care il avem
|
montaju de la cursa din octomrie ....din cauza ca nu am net acasa nu prea pot sa imi fac treaba ...lui MDN iam dat filmu pe mess .dar cam greu mi sa miscat ... click
------------https://www.youtube.com/watch?v=lwQz6NDrErA-------- |
1 Attachment(s)
am gasit o melodie pe net :D
|
o avem si noi
|
sal la baieti...primiti cu sorcova?:)) vreau sa intru in x-team.....clubu in care eram e in deriva..parasesc nava cat mai am aer..si nu ma enervez deabinelea..:)
id de mess shakabla |
imi pare rau dar nu te putem primii .
|
mmm de ce? sa nu se supere cineva pe voi ..sau e vreun club inchis al vostru ?
|
Nu se pune problema de a se supara cineva pe noi , si presupun ca te referi la ONU .
Nu e problema noastra cine se supara , pur si simplu exista o lista , black list ... pe care sunt toti membrii din toate cluburile din cta ,care au facut probleme clubului , dispute , certuri , care sunt datzi afara sau au plecat singuri din anumite motive , si aceste lucruri sunt specificate pe acea lista , tocmai pentru ca un alt club sa stie ce membrii va inscrie pe viitor . In caz ca un club nu accepta , asta ramane la aprecierea lui si nu trebuie contestata , este decizia lui , si motivele sunt strict legate de black list nu de ONU sau alte persoane la care te-ai referit. Respectuos , o zi buna , membru executiv X Team Racing Club |
Quote:
dhaa....am zis ca faza... |
Quote:
mai sunt si altzi in ct "anonymous' si vezi ca sa mai inventat in ca un e proaspata tre sa mearga bine o luna doua |
adica facem ce e frumos ..nu ce e corect???fac ce cred eu ca e mai bine..ca are cine sa ma reprezinte si cand te intalnesti cu baieti sa te simti ca intr-un club nu la piatza...bun trecem peste...referitor la blacklist...sunt pe ea..? am facut ceva nesabuit ?:))...si da e corect sa pleci dintr-un club in care nu te mai regasesti sau nu te-ai regasit si ai tot asteptat sa fie ...pur si simplu ceva.. MARIUS fost MEMBRU XCE..vitor presedinte al tarii../:))
|
probleme vei gasi in orice club , depinde de punctu de vedere al fiecarui membru , discutii in contradictoriu si altele , dar asta nu inseamna k la greu pleci , ( nu ma refer la cazu tau in particular ) , pentru noi asta e situatia , sper sa o intelegi si u cu respect , nu este nimic personal , nu esti singuru care a apelat dupa o plecare din club .
Legat de intrebarea ta , da esti pe acea lista din pacate , dar nu te simtzii singur :) ca sunt multi acolo , din mai multe cluburi , deci repet nu e ceva in particular impotriva ta. Succes in cautare in continuare daca vrei sa-ti mai dam exemple de cluburi , te ajutam , dar presupun ca le stii. P.S. de ce nu te duci unde au plecat cei din xce majoritatea , Sreet Vision... sau Evil Team , Anonymous , incercarea moarte n`are. O zi buna |
Nu inteleg ce tot bateti campii pe acolo? Care sunt aia care au venit in Anonymous...a-ti baut gaz lampant sau ce aveti...nu imi dau seama?
|
hoo nene :) nu am zis ca au venit la voi altii , am zis sa incerce daca vrea , nu am zis ca ati primit voi , am zis k majoritatea au plecat in Street Vision , sau daca nu sa incerce la voi sau evil team si alte cluburi care mai sunt , si sa vada ce raspunsuri primeste , repede u :P
|
inca 2 filmulete 2 mici de la 4 tuning Fever , primele 2 sunt , nu-s prea reusite da le facem si pe alea misto usor usor https://www.youtube.com/profile?user=DjBladeCta
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning