Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   BOMBA MIDNIGHT RACERS !! LAMBORGHINI GALLARDO !! (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/10288-bomba-midnight-racers-lamborghini-gallardo.html)

blowwind 28-11-05 14:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Zerofast\"
ce sa zic :D FELICITARI pentru bijuterie si parerea mea ca la curse n-ai adversar :!:

ba are...unul si bun...pe nume WRX STI ... mai exact sebi ;)

b-06-zdn 28-11-05 15:21

sao stapanesti sanatos,felicitari pt EA......

Corse 28-11-05 17:25

wow :shock: prea tare. ce pot sa spun...have fun with it. :shock:
felicitari pt achizitie

84NOS 28-11-05 18:37

Re:

Felicitari...

bodyspeed 28-11-05 20:05

ono sa ai parte de ea sa o stapanesti sanatos
felicitari te-ai facut de 2 blonde :wink:
acum care e pe placul tau :?:
P.S. ONO acum pe 4 dec nu vi si tu cu noua ta achizitie la craiova :wink:
ce zici oricum o sa fie un super show ar fi bine sa avem parte de o masina de masina printre noi :wink:
te asteptam :wink:

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 28-11-05 20:17

ANDY_SLC!

------------NO COMMENT-----------------

felicitari si sincer nu ma asteptam sa avem asa ceva in MR sincer poate vine ONU cu ea la Cta sa o vada si baieti de aici si bine inteles o sedinta foto!:))) :poke: iar rivali nostri acum se vor teme de ceva legat de MR cu adevarat...

ono41 28-11-05 20:41

Baaaa sunteti niste dilii, multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati scris.
Multe intrebari si sa-mi bag picioarele daca stiu la care sa raspund, oricum sunt placut surprins de atitudinea pe care o au fratii mei din MR.
Pot sa zic ca sunt fericit din cauza acestei masini si vreau sa va zic ca mi sa indeplinit un vis.
Propun o intalnire la locul nostru .... si va promit ca o sa va dau masina pt a o forja cand vreti sa ne vedem.
Mikutule aranjeaza tu man o intalnire cu toti fratii nostri din MR si hai sa facem o plimbarica ca sa se bucure toata lumea.

sil4tuning 28-11-05 20:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ono\"
Mikutule aranjeaza tu man o intalnire cu toti fratii nostri din MR si hai sa facem o plimbarica ca sa se bucure toata lumea.

pt chestia asta :roll: :shock: ONO esti cel mai tare :wink: si arati ex de bun amic :wink:

Al3xius 28-11-05 21:19

Re:

Quote:

Baaaa sunteti niste dilii, multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati scris.
Multe intrebari si sa-mi bag picioarele daca stiu la care sa raspund, oricum sunt placut surprins de atitudinea pe care o au fratii mei din MR.
Pot sa zic ca sunt fericit din cauza acestei masini si vreau sa va zic ca mi sa indeplinit un vis.
Propun o intalnire la locul nostru .... si va promit ca o sa va dau masina pt a o forja cand vreti sa ne vedem.
Mikutule aranjeaza tu man o intalnire cu toti fratii nostri din MR si hai sa facem o plimbarica ca sa se bucure toata lumea
.

RESPECT! :peace: nu stiu cati ar fi fost cei care ar fi zis o chestie de genul asta !

Turbo110 28-11-05 21:31

bv MR se tine de lucruri serioase ...sa stapanesti masina sanatos...si sa nu o uiti stock ! :twisted:

ERY 28-11-05 22:33

Deci....prea tare...Lambo....bravo...Felicitari, frumos cadou ti-ai facut :)

CZR 28-11-05 22:58

Re:

Quote:

aoleu,atat,sa nu uiti c ai zis ;)
ma inscriu p lista d asteptare

beuionut 28-11-05 23:29

!!!!!!

Tare rau masina,e super frumoasa!!!!
Sa o stapanesti sanatos!!!

B-69-TAU 28-11-05 23:41

frumoasa masina, bravo! :peace: :peace: :peace: :peace:

SpeedeR 29-11-05 01:14

Sa iti traiasca masinuta si sa ai parte de senzatii cat mai placute in ea
:peace:

All times are GMT +2. The time now is 00:02.

- Copyright 2026 4Tuning