![]() |
Re:
Quote:
|
sao stapanesti sanatos,felicitari pt EA......
|
wow :shock: prea tare. ce pot sa spun...have fun with it. :shock:
felicitari pt achizitie |
Re:
Felicitari...
|
ono sa ai parte de ea sa o stapanesti sanatos
felicitari te-ai facut de 2 blonde :wink: acum care e pe placul tau :?: P.S. ONO acum pe 4 dec nu vi si tu cu noua ta achizitie la craiova :wink: ce zici oricum o sa fie un super show ar fi bine sa avem parte de o masina de masina printre noi :wink: te asteptam :wink: |
ANDY_SLC!
------------NO COMMENT-----------------
felicitari si sincer nu ma asteptam sa avem asa ceva in MR sincer poate vine ONU cu ea la Cta sa o vada si baieti de aici si bine inteles o sedinta foto!:))) :poke: iar rivali nostri acum se vor teme de ceva legat de MR cu adevarat... |
Baaaa sunteti niste dilii, multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati scris.
Multe intrebari si sa-mi bag picioarele daca stiu la care sa raspund, oricum sunt placut surprins de atitudinea pe care o au fratii mei din MR. Pot sa zic ca sunt fericit din cauza acestei masini si vreau sa va zic ca mi sa indeplinit un vis. Propun o intalnire la locul nostru .... si va promit ca o sa va dau masina pt a o forja cand vreti sa ne vedem. Mikutule aranjeaza tu man o intalnire cu toti fratii nostri din MR si hai sa facem o plimbarica ca sa se bucure toata lumea. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
RESPECT! :peace: nu stiu cati ar fi fost cei care ar fi zis o chestie de genul asta ! |
bv MR se tine de lucruri serioase ...sa stapanesti masina sanatos...si sa nu o uiti stock ! :twisted:
|
Deci....prea tare...Lambo....bravo...Felicitari, frumos cadou ti-ai facut :)
|
Re:
Quote:
ma inscriu p lista d asteptare |
!!!!!!
Tare rau masina,e super frumoasa!!!!
Sa o stapanesti sanatos!!! |
frumoasa masina, bravo! :peace: :peace: :peace: :peace:
|
Sa iti traiasca masinuta si sa ai parte de senzatii cat mai placute in ea
:peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |