![]() |
Re: Audi S3, an 2001
este o masina deosebita...o cun personal...merita macar vazuta..bafta in continuare...:D
|
schimb cu un eclipse si 1500 euro te-ar interesa?
|
un mare UPPPPP ,masina trage foarte bine si arata si mai bine8)
|
Quote:
p.s. masina a suferit cateva modificari, dupa cum urmeaza : Montat blow-off Forge Vopsit jante culoare carbon cu perla galbena Imbracat trimuri si elemente bord in folie carbon texturat Montat "din nou" farurile cu led tip A5 Masina are si un NOU pret = 10.000 Euro p.s.s. Urmeaza pozele !!! |
8 Attachment(s)
poze cu modificarile :lol:
|
eu zic ca daca a avea barile ei originale ai dao mult mai repede.succes o masina tare care kiar isi merita banul.e motorul de 209cp de fabrica nu?
|
Quote:
De ce crezi ca as dao mai repede cu barile originale? Merci de apreciere ;) |
asta e parerea mea pentru ca mie unul asa mi ar place si pentru ca multi se feresc de fibra nu stiu daca si u ai kitul din fibra dar am vazut ca ai si pragurile modificate.masina are un f mare potential si stiu ca e super bine ingrijita.merita ultimul cent e la pret de a3 si a 3 nu se compara cu s3.eu daca aveam banul si avea spoilerele originale si pragrile la fel o luam fara sa clipesc.am zis si eu o parere caurmarsc de mult topicul si stiu masina fiind ialomitean si eu
|
Quote:
|
stiu ca nu are praguri scuze mam rexprimat gresit.am banuit ca este abs.dar totui mie imi place mai mult stok.spor la vanzare inca odata si scuze de offtopic.tare masina!!si f ieftina
|
Quote:
|
e clar ca ai da-o mai repede cu cele originale, eu unul as fi sunat pt o tura daca le avea pe alea
|
vino la intalnirile cu club romania sa iti vedem si noi jucaria !
|
1 Attachment(s)
Quote:
inca un UP si astazi, ca doar sunt floriile, nu de alta 8) edit : poze noi, astazi 13.04.2009 |
si astazi un nou UP
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:33. |
- Copyright 2026 4Tuning