![]() |
Re: chevrolet lacetti
Quote:
|
Imi scot orizontala nichelata din masca fata !Dar cu spatele ce fac?(un eleron?)
|
Quote:
in talon marimea maxima este de 15", ai schimbat talonul sau l-ai lasat asa. daca nu l-ai lasat, ai avut probleme cu politia? |
Cum fac stopurile negre?
|
Quote:
|
Ceva legat de resoftare (1.6 16v 109CP)stie cineva?
|
Halo.Mai e cineva?
|
stopuri negre cu spray special, resoftare 13-15 cai max
|
O adresa? un tel.?
|
Ce fel de spray? De unde?
|
Resoftarea ii aproape inutila simon2tibi, eu am schimbat supapele si le-am suflat cu titan..am marit admisia aer dar is undeva la 10 cp...altfel suna motorul...si in ture mai mari parca cuplu ii un picutz mai mare :),mai poti mari debitu din injectoare dar ii mult de lucru si o sa ai probleme dupaia cu relantiu..nu merita riscul :)
|
Cum ai marit admisia?Eu am filtru de aer sport,dar mai departe?
|
Debitul la injectoare marit mecanic nu?Adica injectoare de alt tip?
|
2 Attachment(s)
Da dar numai probleme au fost....evacuarea facuta cap coada si air intake ul facut klumea se simt cel mai bine :)
Sar putea ca la anu sa fac o investitie si sa montez un c20let de calibra...care il voi reface de la 0 bineinteles...exista deja 2 lacetti uri c20let dar nu la noi in romania...daca cautatzi bine gasitzi si detalii despre transplantul motorului :P |
Quote:
TE ROG!!!:) Ca tare curios sunt si eu de un astfel de proiect, dar cu un SFI, ca de cand caut... aproape am inceput sa renunt... te rog, cand ai timp, da`mi si mie un p.m.!!! Multumesc. Salut! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning