![]() |
Re: Pentru fanii Ferrari
Sunt destule , dar nu sunt modele rare , nu sunt modele vechi ...am enumerat mai sus modelele de la noi...
|
Pot spune ca Tiriac senior are 2x ferrariu rare in ro daca nu unice. Acesta le tine in Monaco din pacate.
|
5 Attachment(s)
de fapt,sunt niste modele rare in romania dar nu multe......apropo,e adevarat ca cel mai ieftin ferrari din lume (20 mii euro) e 308 gtb?.....dark side,am sa iti dau nr de sasiu....eu pe google am vazut nu numai scuderia blackci si scuderia white,yellow,mat black si blue......in acel film era o intalnire a pasionatilor de ferrari....oricum,va salut.....numai bine
p.s.: poze cu ferrari vazute in romania |
Din pacate nu stiu cat de multe dintre acestea sunt sub proprietatea unor romani. Eu ziceam de "ferrariuri in romania" sub forma celor ce sunt detinute de romani. In legatura cu Scud: exsista posibilitatea sa fi o vopsire after-market,mult mai probabila fata de una ce nu este inclusa in pretul de achizitionare a masinii. Cele nu sunt incluse costa chiar si peste 5000 de euro asa ca daca gasesti un vopsitor iscusit este mai rentabil. ;)
|
Quote:
|
ok.....nu stiu,din cate am citit intr-un articol,exista in fabricatie scuderia blue.....dar m arog,fie cum o fi,masina tot faina e......corect?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Gandeste-te ca iti sare inima cand vezi un F430 , oare cum ar fi sa vezi un 125s ? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Apropo care model Ferrari F430 e mai frumos????Ca nu sunt decis:???:
Spyder sau Berlinetta |
F430 Berlinetta fara dar si poate ! Daca mai este si Scuderia...:-P ! Apropo , ati vazut ?In Roamania este un F430 Scuderia 16M ( sunt 499 in toata lumea )
|
2 Attachment(s)
am si poze....poze cu scuderia si 599....app,eu cred ca sunt 2 modele scuderia in romania.....
|
Darius , este F430 Scuderia Coupe , cel din poza ta , probabil sunt mai multe ...si F430 Scuderia Spider care sunt 499 in intreaga lume si avem norocul ca unul dintre ele sa fie in Romania .
|
1 Attachment(s)
aaa.n uam fost atent.....oricum,eu nuc red ca in romania a aparut scuderia cabrio....asa ceva in romania?as fi surprins.....din toamna,vor fi disponibile california gt la showroom ferarri bucuresti......un model de ferrari rar,este la vatra dornei(daca nu ma insel)....acum cativa ani era un ferrari in botosani......am o poza....scuzatii claritatea.....
|
Ce-i ala?? Un 328 GTB?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning