![]() |
Re: E30 - HTC
Quote:
|
Foarte placut sa vezi ca au mai ramas pasionati care nu vor sa-si puna 50d kile d plastic p masina si s-o umple de 35d mii de ecrane si subwoofere sa fie need for speed frate:| Ideea mea de o masina frumoasa: lasata jos putin, jenti frumoase, paintjob, toba in loc de subwoofer, motor ingrijit, si in rest incerci sa mentii totul original si ca nou. Less is more:-) Asa ca respect.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
De exemplu ieri am reusit in sfarsit sa schimb si eu toba finala care da mult mai bine dacat ce am avut inainte. |
mult mai bine :) cu fusta asta nu mai mergea deloc toba aia :D buna decizie. .. cum se aude acum? ca stiu ca cu toba veche se auzea frumos rau
|
Quote:
|
arata bine bmw ;):D te vad la mine in cartier in 23 aug si mi se pare ca mai ai si dacia aia tot htc avea oricum ursu asta e ff ingrijit imi place .Bafta in continoare .
|
4 Attachment(s)
Poze cu ce am mai facut la masina,ca de ex:
-Faruri cu lupa -Scaune recaro -Geamuri electrice -Si centura in trei puncte |
foarte tare , esti pe drumul cel bun ;) tine-o tot asha
|
superb! tine-o asa k dai bine!
|
am un scaun e dreapta identic cu al tau, cu tapitera tipla, daca te coafeaza.
|
Masina arata beton si e super ingrijita la anii ei:), o sa ramana in istorie ursuleti' astia.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
zi-mi ca ti-ai luat finala de la "fucking shit" ala de la STELCO acolo la CORA PANTELIMON IN SPATE,
si ca ai dat 4 mil jumate pe ea:)...si ca ai anulat si intermediara:)... frumos rau ursu ;) aceeasi finala am si eu :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning